Rengarenk dizisi 7. bölüm fragmanında beklenmedik ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

Rengarenk dizisi 7. bölüm fragmanında beklenmedik ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 09:49

ATV'nin sevilen dizisi Rengarenk 7. bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazır. Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Rengarenk dizisinde Can Renk'in gerçek hayatını öğreniyor. Gerçeklerin ortaya çıkması tüm ilişkileri alt üst edecek. Rengarenk 7. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının merakla beklenen dizisinin yeni bölümünde gerçeklerin ortaya çıkması ile Renk ve Can ayrılıyor. Renk eski hayatına geri dönerken ikisi de aşk acısı çekiyor. İşte Rengarenk 7. bölüm fragmanı..

Can, sonunda Renk'in gerçekte ünlü bir yıldız olduğunu öğrenmiştir. Bu gerçeği kendinden saklayan kim varsa gidip hesap sorar. Renk ise Can'a kendini affettirmenin yollarını aramaya başlar.

Tüm bunlar yaşanırken Aras, Can ve Renk'i kesin olarak ayıracak bir planın içindedir. Diğer yandan Sedef'i, Yiğit'ten kıskanan Pars, Sedef'e ilanı aşk eder. Sedef duydukları karşısında şaşırır ve Pars'a ne cevap vereceğini bilemez.

Öte yandan Ege, kafeye müşteri gelmediği için maddi anlamda zor durumdadır. Bunu fark eden Neşe kendince bir plan yapar ve kafeye müşteri çekmeyi başarır.
Ege ve Neşe giderek yakınlaşmaya başlamışlarken; yaşanan şok bir gelişme ile iş ve aşkları arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.

Haberin Devamı

RENGARENK 7. BÖLÜM  FRAGMANI

RENGARENK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Renk, Can'ın itiraf için biraz geç kaldığını düşünür ve ona kızar. Ancak daha sonra Can'ın hamlesi onu bir anda yumuşatır. Can'ı affeder, âşıklar arasında her şey yoluna girer. Renk, artık yalansız bir aşk yaşamak istemektedir ve bu yüzden Can'a her şeyi itiraf etmeye karar verir.

Diğer yandan Aras, Renk'in hayatındaki erkeğin Can olduğunu öğrenir. Renk'i, Can'dan ayırmak için Zerrin'le birlikte bir plan yaparlar. Bu plan sonucunda da Renk ve Can yaşananlar karşısında şok olurlar.

Ege, Neşe'nin deftere yazdıkları karşısında beklenmeyen bir tepki verir. İş ve aşk arasında sıkışan Neşe'nin, Ege'yi kaybetmemek için bir çözüm bulması gerekiyordur. Diğer yandan Pars, Sedef'e kendini affettirmek için elinden geleni yapmaya başlar. Bu çaba Sedef ve Pars arasında yakınlaşmaya neden olacaktır. Pars'tan ayrılan Derin, İstanbul'da üniversite okumaya karar verir. Yiğit ise Derin'e yakın olmak için kendince bir çözüm bulur.

 

BAKMADAN GEÇME!