Rengarenk dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Rengarenk dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 09:50

ATV ekranının heyecan dolu dizisi Rengarenk 5. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam 4. son bölümü ile ekrana gelen Rengarenk dizisinde Can ve Renk arasındaki aşk daha da büyüyor. Can artık Renk ile yeni bir hayat kurmak istiyor. Peki Renk'in cevabı ne olacak? Rengarenk 5. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Rengarenk dizisi 5. bölüm fragmanı yayınladı. ATV'nin yeni dizisi Rengarenk yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümü ile Cuma akşamı ekrana gelecek olan Rengarenk dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Ege, Yiğit'in gizli aşkının peşine düşer ama bir yandan da kendini Neşe'ye kaptırmak üzeredir. Bu arada Can'ın eski karısının ona yaşattığı maddi zorluklar devam ederken Can'ın ailesi de bir çözüm arayışı içine girer. Ama asıl sorun Can'ın evinden ayrılan Renk'in ona geri dönüp dönmeyeceğidir.

Renk, otele döndüğünde karşısında Aras'ı bulur. Aras, Renk'i tekrar ilişkiye başlamaya ikna etmeye çalışır. Can'ın kız kardeşi Derin, şarkıcı ve oyuncu olan Pars' a olan ilgisini ailesine açıklar. Pars ve Sedef arasında alevlenen rekabetin altında ise başka bir şey yatmaktadır.

Haberin Devamı

Can eski karısından kalan hacizden kurtulmak için Mutlu Çocuk Köyü projesini gerçekleştireceği araziyi satmaya karar verir. Bunu öğrenen Renk, Yiğit ve Ege duruma engel olmak için iş birliği yaparlar. Renk, Can'ın eski karısının yaptıkları hakkında bir şeyler öğrendikçe projeye ortak olmak için daha da çaba sarf eder. Diğer yanda Aras'ın Renk'i aldattığı kadın ortaya çıkarken, Aras'la işbirliği halindeki Saadet ise bir yıkım yaşamak üzeredir.

RENGARENK 5. BÖLÜM  FRAGMANI

RENGARENK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Renk, bir kez daha ateş hattında kalır. Bir tarafta kendi gösteriş dolu gerçek dünyası, diğer tarafta hep özlemini kurduğu o sade gerçekliklerle dolu dünya. Renk hangi dünyaya ait olduğunu bulmaya çalışırken, eski sevgilisi Aras da Renk'in hayatında biri olduğunu öğrenmiş ve bu durum hiç hoşuna gitmemiştir. Can'ın hastaneden kaçmış olması fikri ailesi ve arkadaşları arasında bir panik yaratır.

Diğer taraftan Renk'in nerede olduğunun bulunması kendi ailesi ve set ekibine bir rahatlama yaşatsa da olaylar hiç de göründüğü gibi kolay ilerlemeyecektir.

Bütün bu karışıklıklar içinde Can ve Renk'in duygusal dünyaları gittikçe alevlenmektedir. Renk bir yandan da Can'ın eski karısının ona nasıl bir şey yaşattığını öğrenmeye çalışır çünkü Can'ın kadınlara duyduğu kızgınlık ayaklarına bağ olmaktadır.

Haberin Devamı

Öte yandan Aras ve Saadet hazırladıkları planlarla Renk'in kafa karışıklığını giderebilecekler midir?

Bütün bu karışıklıklar ikiliyi hangi çıkmaza sürükleyecek ve Renk nereye ait olduğunu bulabilecek midir? Ve her şeyden önemlisi Renk bir kez daha Can'ı incitmeden bu durumdan sıyrılabilecek midir?

RENGARENK SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!