Rektör Ünal'dan yeni yıl mesajı

Güncelleme Tarihi:

Rektör Ünaldan yeni yıl mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 12:56

Rektör Ünal'dan yeni yıl mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, yeni yıl mesajında, 2018 yılının tüm dünya insanları için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, 2018 yılının Türkiye, dünya ve insanlık için, barış ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak bir yıl olması temennisinde bulundi. Rektör Ünal, yeni bir dönemin başlangıcı yeni yılın, geride bırakılan dönemin muhasebesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından önem arz ettiğini vurguladı.

Yeni bir yılın, yeni başlangıçları ve umutları da beraberinde getirdiğini söyleyen Rektör Ünal, “Dünyamızın dört bir yanında devam eden savaş, terör ve şiddetten tüm insanlık etkileniyor. Özellikle son yıllarda Müslüman kardeşlerimiz büyük zulme maruz kalıyor. Biz ülke olarak daima haklının ve mazlumun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Umarım yeni yılda bu zulümler yaşanmaz. Sevgi, barış ve hoşgörü ortamının hakim olduğu bir yıl geçiririz" dedi.

Rektör Ünal, AÜ olarak gerek akademik ve idari kadrosuyla, gerekse öğrencileriyle yarınlara ümitle bakan, güzel, sağlam ve dinamik bir birliktelik oluşturduklarını söyleyerek, “Başarılarıyla gurur duyduğumuz bir yılı daha geride bırakmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. 2018 yılında da bu güzel birliktelik içerisinde nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle herkesin yeni yılını kutluyorum. 2018 yılının hepimiz için sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!