Rektör Solak Alman heyeti kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Rektör Solak Alman heyeti kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 10:46

Rektör Solak Alman heyeti kabul etti

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Almanya'nın Hamm kentinden gelen heyeti makamında kabul etti.

Ziyarete, AKÜ Erasmus+Staj Ortağı Hamm Belediyesi Okulöncesi-İlkokul Eğitim Daire Başkanı Achim Helbert, Yerel Entegrasyon Dairesi Müdür Yardımcısı Remziye Arslan, Siberberg Kreş Müdürü Romina Triba katıldı.

Kabulde konuşan Rektör Mustafa Solak, "Afyonkarahisar-Hamm kardeş kentleri arasındaki ilişkilerle birlikte üniversitemiz ve Hamm Belediyesi arasındaki ilişkiler her yıl artarak devam ediyor" dedi.

Hamm Belediyesi Okulöncesi-İlkokul Eğitim Daire Başkanı Achim Helbert ise AKÜ ile Hamm Belediyesi arasında artarak devam eden Avrupa Birliği ortaklıkların olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşmeye AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Prof. Dr. Mustafa Güler, UİM Proje Koordinatörü Fadime Okay, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nil Duban ve Yrd. Doç. Dr. Tuğba Selanik Ay da katıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!