Rektör Karabulut, Eleşkirt ilçesindeki okulları gezdi

Güncelleme Tarihi:

Rektör Karabulut, Eleşkirt ilçesindeki okulları gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 09:43

Rektör Karabulut, Eleşkirt ilçesindeki okulları gezdi

Haberin Devamı

Servet ARSLAN / AĞRI, (DHA)-Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu, Eleşkirt Meslek Yüksekokulu, Eleşkirt Kaymakamlığı ve Eleşkirt Belediyesine ziyaretlerde bulundu.



Beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Çetin ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özgül ile birlikte Eleşkirt ilçesine giden İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksek okulu ve Eleşkirt Meslek Yüksek okulunu gezdi. Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yücel Ünal ve Meslek Yüksek okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Kaya ile akademisyenlerle görüşen Prof. Dr. Karabulut, okullarda ve üretim çiftliğinde incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet etti. Önümüzdeki süreçte okullarla ilgili hayata geçirilmesi planlanan projelerin değerlendirildiği görüşmede, Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksek okulunun bölge için önemli bir eğitim merkezine dönüştürüleceğini söyleyen Prof. Dr. Karabulut, Ağrı ile Üniversite birlikteliğini sağlayabilmek için ilçelerimizde bulunan Yüksek okullarımıza da önemli sorumluluklar düştüğünü belirtti. Üniversitemiz ve ilçelerde bulunan okullarımızın tek vücut halinde aynı hedeflere odaklanması gerektiğinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Karabulut, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Ağrı’nın lokomotifi olacağını sözlerine ekledi.



Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT daha Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk ve Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ile görüştü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!