Rektör Gönüllü'den Yücekaya'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Rektör Gönüllüden Yücekayaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 11:21

Rektör Gönüllü'den Yücekaya'ya ziyaret

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Emin Yücekaya'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

İşkur İl Müdürlüğüne atanan Emin Yücekaya'yı Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Aydin ve Prof. Dr. Seyit Temir ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, "İşkur Kurumunu ziyaret ederek yeni atanan müdürümüz Mehmet Emin Yücekaya'ya yeni görevinde başarılar diledik. Üniversite ve İşkur arasında iş birliğini geliştirerek böylelikle daha verimli hale getirmek hedefimiz. Bundan sonraki süreçlerde iş birliğimizi daha da sıkılaştırarak faydalanmaktır" dedi.

Prof. Gönüllü'nün ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Yücekaya, "İlerleyen dönemlerde iki kurum arasındaki ilişkileri güçlendirerek bir birinden faydalanır duruma getirmektir amacımız. Bu amaçla Adıyaman'a katkı sağlayacağı umudu içerisindeyiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!