Rektör Coşkun’dan Öğretim Üyelerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Rektör Coşkun’dan Öğretim Üyelerine Hayırlı Olsun Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 19:21

REKTÖR COŞKUN'DAN ÖĞRETİM ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, göreve yeni başlayan ve görevde yükselen öğretim üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Nanomalzemeler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Çınar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü’nde göreve başlayan Doç. Dr. Yusuf Arıkan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Özge Korkmaz, Bayburt Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Izgar’ı ziyaret eden Rektör Coşkun, öğretim üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Doçentlere ve yardımcı doçentlere ülkemizin akademik alandaki artan gayret ve çabalarını hatırlatarak, bundan sonra daha çok bilimsel araştırma ve projelerle meşgul olmalarının önemini anlatan Rektör Coşkun, ülkemizin kendilerinden beklediği bilim ve araştırma faaliyetlerini ara vermeksizin sürdürmeleri gerektiğini kaydetti.
Öğretim üyeleri ise Bayburt Üniversitesinde görev yapmaktan onur duyduklarını dile getirerek çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!