Rektör Budak'ın kampüs turu sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Rektör Budakın kampüs turu sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 10:57

Rektör Budak'ın kampüs turu sürüyor

Haberin Devamı

EGE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, fakülte ziyaretleri ile başladığı kampüs turuna enstitü ve yüksekokullar ile devam ediyor.

Göreve geldiğinde Ege Üniversitesinde görev yapan 1700 akademisyeni tek tek ziyaret edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, kampüs çalışmalarını sürdürüyor. 2 haftada 25 birim ziyaretinin yanında merkez birim sunumlarıyla birlikte toplam 50 brifing alan Rektör Prof. Dr. Budak öğrencilerle de sık sık bir araya geliyor.

Kampüs ziyaretlerinde temel hedefin moral ve motivasyonu arttırarak Ege Üniversitesini daha iyi yerlere taşımak olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Budak, "Ege Üniversitesi'nin tüm çalışanları değerli, kuracağımız gönül bağı ve hizmet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz. Geçmişe takılı kalmadan geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz. Öncelikli hedefimiz ise üniversitemizi araştırma üniversiteleri arasına taşımak. Daha sonra uluslararası arenada üniversitemizi hak ettiği yere getireceğiz. Bu yolda Ege Üniversitesi'nin en önemli potansiyeli akademik ve idari çalışanları ile öğrencilerimiz.  İnanır ve birlikte hareket edersek bu başarıyı yakalayacak insan potansiyeline sahibiz" diye konuştu.

 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının demokrasi ve ülke ekonomisine saldırı girişimi olmasının yanında gençlerin geleceğini çalma girişimi olarak değerlendiren Prof. Dr. Budak, "Gençlerimizle daha fazla diyalog kurarak onları yalnız bırakmayacağız. Her bir gencimizi anlamaya çalışacağız ve üniversitemizde öğrenci merkezli bir yönetim anlayışını egemen kılacağız" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!