Rektör Bağlı, 'Demokrasi Gazisi' Önen’i kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Rektör Bağlı, Demokrasi Gazisi Önen’i kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 15:22

Rektör Bağlı, 'Demokrasi Gazisi' Önen’i kabul etti

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA) - NEVŞEHİR Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mazhar Bağlı, 15 Temmuz'dakidarbe girişimine karşı verilen mücadelede yaralanarak gazi olan üniversite öğrencisi Mehmet Önen’i makamında kabul etti.
15 Temmuz gazisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3'üncü Sınıf öğrencisi Mehmet Önen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Alper Aslan, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Şükran Güngör Tanç, Muhasebe ve Finansman Anabilim dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Ahmet Tanç ile birlikte Rektör Prof.Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencisi Gazi Mehmet Önen’e ziyaretlerinden ve 15 Temmuz gecesi ortaya koymuş olduğu mücadele ve fedakarlığı için teşekkür eden Bağlı, şöyle dedi:
"O gece göstermiş olduğunuz kahramanca tutumunuzdan dolayı öncelikle şahsınıza ve bütün herkese teşekkür ediyorum. Canınız pahasına ortaya koyduğununuz bu davranışınız, çok onurlu  bir vatanperverliktir. Senin gibi değerli bir öğrencimizin üniversitemizde eğitim-öğretimini sürdürmesi de ayrıca bizler için  büyük bir gurur kaynağı. Sizlere bir kez daha ortaya koyduğunuz bu cesaret dolu davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”
Gazi Mehmet Önen ile bir süre görüşen Bağlı, ziyaret sonrasında kendisine üzerinde Ay-Yıldız bulunan ve  ’15 Temmuz Demokrasi Zaferi’ yazan plaket verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!