Rektör adayı öğrenci dinledi

Güncelleme Tarihi:

Rektör adayı öğrenci dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2012 00:00

Gazi Üniversitesi’nde rektörlük yarışı bütün hızıyla devam ederken adaylardan Prof. Dr. Peyami Cinaz farklı bir uygulamaya imza attı. Tıp Fakültesindeki öğrencileri ziyaret ederek sorunlarını ve fikirlerini dinledi.

Haberin Devamı

ÖĞRENCİLERLE karşılıklı sohbet eden ve projelerini anlatan Cinaz, “Öğrenci olmazsa biz olmayız. O nedenle odak noktamız üniversitemizdeki öğrencilerimizdir” dedi. Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla tıp fakültesinde birçok “ilki” hayata geçirdiğini anlatan Prof. Cinaz, seçilmesi halinde öğrenciler için Öğrenci Dekanlığı kuracağını söyledi. Projeyle ilgili öğrencilere bilgi veren Cinaz, şöyle konuştu:

“Psikolojik danışma ve rehberlik, kariyer danışma, mezuniyet sonrası danışmanlık, danışman öğretim üyesi gibi öğrencilerle ilgili her türlü kurumsal faaliyetin rektörlüğe bağlı bu birim altında toplanması planlıyoruz. Bu dekanlık fakülte, enstitü ve yüksek okullarda kurulacak birimlerle koordinasyon halinde çalışacak. Öğrencilerin kültürel, sosyal ve kişisel gelişmelerine katkıda bulunacak faaliyetleri geliştirecek ve uygulanacak.”

Haberin Devamı

Sorunları not aldı

Gazi Üniversitesi’nin öğrencileriyle birlikte marka üniversite olması yönünde hedeflerinin olduğunu dile getiren Cinaz, bunu gerçekleştirmek için yola çıktıklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!