Rektör Acer'den, Başkan Işık'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Rektör Acerden, Başkan Işıka ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 15:40

Rektör Acer'den, Başkan Işık'a ziyaret

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Biga Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık'ı ziyaret etti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'in, Başkan İsmail Işık'ı ziyaretine, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜ Genel Sekreteri Ayhan Monus, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Kılıç ve Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur'da hazır bulundu.

Biga gündemi ile üniversite arasında yapılacak olan çalışmaların ele alındığı görüşmenin ardından, Başkan Işık, Rektör Yücel Acer'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Biga Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve beraberindekiler, Belediye Başkanımız İsmail Işık'ı ziyaret ettiler. Ziyarette üniversite-belediye işbirliğinde yapılacak çalışmalar, Biga'nın daha yaşanabilir bir kent olması için üniversitenin önerileri, Biga Meslek Yüksek Okulu'nun Ağaköy'e taşınma süreci, Ağaköy için yapılabilecek çalışmalar, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için yapılması düşünülen çalışmalar ve belediye katkısı konularında görüş alışverişinde bulunuldu" ifadelerine yer verildi.

Safiye TARI GÜNER/BİGA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!