Rekor!

F.BAHÇE, büyük çabası sonucu nihayet başardı ve 44 yıllık bir rekora imza attı! Arka arkaya 8 haftadır maç kazanamayan sarı lacivertliler, 9. hafta da geleneği bozmadı ve 1959 yılından bu yana yanına yanaşamadığı rekoru kırma onuruna ulaştı!

Sahaya çıkan takımda, ilk yarıda Bursaspor'u 7-1 yenen ekipten sadece 4 kişi var.. Ümit, Tuncay, Fatih ve Steviç.. Diğerleri ya sakat, ya gitmiş, ya da gönderilmiş.. Tamer Güney öyle bir 11 çıkarıyor ki, sanki işi garantilemiş.. UEFA Kupası'na katılmayı sağlamış da, yeni oyuncular deniyor! Malatya ve A.Gücü'nden 4 puan ileridesin, neyi garanti ettin? Yoksa, Şansal Büyüka'nın dediği gibi, içeride UEFA Kupası'nı küçümseyen yöneticiler mi var? Ben şunu bilir, şunu söylerim.. Bu F.Bahçeli yöneticiler içinde, kulübü sabote edenler çoğunlukta.. Bu kadar transfer yaptılar, paraları sağa sola saçtılar, her şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar..

Lorant’a şükretsinler

Vladimir
'e bir oda dolusu para ödediler, nerede? Ya, varlığı ile yokluğu belli olmayıp, ilk yarı sonunda çıkan Rebrov? F.Bahçe otursun kalksın, hep birlikte şutladığımız, şu ‘‘Alman köylüsü’’ denen Lorant'a şükretsin.. Onun nezaretinde toplanan puanlar olmasaydı, F.Bahçe şimdi küme düşme hattındaydı!

Rakibinin isminden korkan Bursaspor, küme düşme hattında bulunmanın da getirdiği psikolojiden ötürü, heyecanlı ve ürkek.. Onun da F.Bahçe'den daha iyi oynadığı söylenemez.. İlk yarıda doğru dürüst atağı yok. Egemen'in attığı gol, Recep'in armağanı.. Tıpkı, Bursaspor savunmasının Kemal'e armağanı gibi.. Sahada gezinen Okan, attığı golle kendini affettiriyor. Majdan, bildiğimiz Majdan.. Takımının sıkıntılı anlarında, kalesinde duvar örüyor. Kısacası Bursaspor, bu galibiyetle ‘‘oksijen çadırından’’ çıkıyor ve önümüzdeki haftalar için büyük moral kazanıyor. Ne de olsa karşısında, çok iyi niyetli bir ‘‘moral hocası’’ var.. O değil miydi, Samsun, Denizli, Adana, Göztepe, Elazığ, Altay ve Diyarbakır'ı motive eden? Onlara hayat veren? Herkese puan dağıt, Bursaspor'u unut.. Hakkaniyete uyar mı?
Yazarın Tüm Yazıları