Reklamcılar buluştu

Güncelleme Tarihi:

Reklamcılar buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 14:38

Reklamcılar buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - AKDENİZ Reklamcılar Derneği (ARD) üyeleri, yeni Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen kahvaltıda Pablito Bistro'da buluştu.

Dernek, iki dönem önce başlayan ve gelenekselleşen 'ortak akıl toplantıları'na yeni başkan Serdar Karaduman önderliğinde tekrar başladı. İlk olarak sadece dernek üyeleriyle bir araya gelen yönetim, daha sonra ulusal gazetelerin Akdeniz temsilcileri ve sektörde söz sahibi olan birçok isimle bir araya gelmeyi ve bu sabah kahvaltılarını belirli periyodlarla sürdürmeyi planladıklarını açıkladı.

Başkan Serdar Karaduman, “Antalya'da ve Akdeniz'de birçok sektöre lokomotiflik görevi üstlenen reklamcıların bir araya gelip mesleki paylaşımda bulunmaları amacıyla kurulan derneğimiz, yeni dönemde amaç ve hedeflerine ulaşmak ve çıtayı üst seviyelere taşımak için çalışacaktır. Bu çalışmalarda her bir üyemizin fikir, öneri ve talepleri bizim için önem taşımaktadır. Birlikten güç doğacağının bilincindeyiz" dedi.

Başkan Yardımcısı Güldal Siğinç'in organizasyonuyla bir araya gelen ARD üyeleri, kahvaltı toplantılarının herkes için son derece verimli olduğu konusunda fikir birliğine vardı ve geçmiş dönem ara verilen bu toplantılara tekrar başlayan yeni yönetime teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!