Reklam krizi çözüldü

Güncelleme Tarihi:

Reklam krizi çözüldü
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 15:52

KARŞIYAKA yönetimi, geçen ay kulübün başını ağrıtan iki eski reklam anlaşmasından kaynaklanan sorunları çözdü.

Haberin Devamı

Reklam krizi çözüldü

Cihan Büyükoral’ın başkanlığı döneminde Büyükşehir Belediyesi onay vermediği halde Yelken Tesisleri’ndeki tel örgülere reklam panosu konulması için bir firma ile anlaşıp parayı alan, ancak panolara izin çıkmayınca açılan davayı kaybedip 237 bin TL borçlu çıkan Karşıyaka, söz konusu firmayla anlaştı. Taraflar arasında oluşturulan ödeme planı sonrası kulüpten geçen ay haczedilen bilgisayarlar, klimalar ve yazıcılar geri alındı.

Öte yandan Ali Erten döneminde Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ve basketbolcuların bir inşaat firmasının reklamlarında oynamaları için imzalanan reklam anlaşmasına uyulmamasıyla doğan tazminat tehlikesi de tatlıya bağlandı. O dönem eski yönetimle şirket arasında imzalanan 507 bin TL’lik anlaşmadan haberleri olmadıkları ortaya çıkan Sarıca ve oyuncular, reklamda oynamaya ikna edildi. Oyuncuların rol aldığı ilk reklamın çekimi geçen hafta yapıldı. Bir sonraki çekimde Ufuk Sarıca’nın da yer alacağı bildirildi.

BUCA’YA ONAY YOK

Haberin Devamı

Karşıyaka yönetimi, taraftar baskısını artırmak için iç saha maçlarını oynamak istediği Buca Arena konusunda üçüncü kez onay alamadı. Tesisin sahibi olan Buca Belediyesi ile iç saha maçlarını bu statta oynayan Bucaspor, Karşıyaka’yı yine geri çevirdi. Kardemir Karabükspor mücadelesi daha önceden planlandığı gibi cumartesi günü saat 18.00’de Atatürk Stadı’nda oynayacak. Taraftarlar Derneği, maça gelecek taraftarın Passolig kartlarına biletleri ücretsiz yüklüyor.

Ligde son sırada yer alan ve iç sahada 6 maçtır galip gelemeyen Karşıyaka’da stat konusunda destek görememekten yakınan Futbol Şube Sorumlusu Kerim Çetin, "Kimseden tek kuruş almadan ayakta kalmaya çalışıyoruz. Üzerine İzmir’de stat bulamıyoruz. İhalesi yapılan stadımızı yapmaya izin vermiyorlar. Üzerine şaka gibi Menderes’te stat önerisi getiriliyor. Menderes’e 1.5 saatte gideceğimize, 1 saatte uçakla Adana’ya gidip oynarız" dedi.

GÖLCÜLER KORKUTTU

Haberin Devamı

PTT 1’inci Lig’de hayati öneme sahip Kardemir Karabükspor maçında cezalı santrfor Can Erdem’den yararlanamayacak olan Karşıyaka’da diğer iki golcüden Gökhan Ünal adale ağrıları, Necati Ateş de ağır gribal enfeksiyon nedeniyle takımla antrenmana çıkamadı. Tedavileri süren iki golcünün de müsabakaya yetişeceği açıklandı. Karşıyaka’da sakatlığı süren Kvesic, takımdan ayrı düz koşu yaparken Diarra da salonda çalışıyor.









Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!