"Rekabet sayesinde kendimizi geliştireceğiz"

Güncelleme Tarihi:

Rekabet sayesinde kendimizi geliştireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2013 19:02

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, üst üste kazanılan galibiyetlerin takımın moralini üst seviyelere çektiğini belirterek, forma rekabeti sayesinde daha da ilerleyip gelişeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Takım içinde aile havasının önemine dikkat çeken Senegalli oyuncu, "Belki aynı dili konuşmuyoruz ama herkes burada birbirini çok iyi anlıyor. Buraya geldiğimizde herkes birbirleriye eğleniyor. Birbirimiz i görmekten mutlu oluyoruz. Buradakiler birbirinin kıymetini biliyor" ifadelerini kullandı.

FBTV'ye konuşan Sow, forma rekabetinden, takımın son durumuna, son günlerde basın da yer alan haberlere kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Üst üste kazanılan galibiyetlerin takım içinde yarattığı havayı anlatan Senegalli oyuncu Sow, "Takımın morali için üst üste kazanılan galibiyetler çok önemli. Maçları kazanmaya devam ediyoruz, fakat ayağımızın da bir şekilde yere basması gerekiyor. Kendimizi çok fazla yukarıları da görüp, çok da güvenin sıkıntısını yaşamamak lazım. Aynı ruh ve aynı tempodaki çalışmayla devam edersek, neden daha fazla maç kazanmayalım. Buradaki atmosfer güzel olmazsa tabii ki güzelliği kaybederiz ve işler iyi gitmez" dedi.

"BİZ BURADA BİR AİLEYİZ"

Bir aile olduklarının altını çizen Sow, "Biz burada eğlenmeyi ve gülümsemeyi bilen her zaman birbirleriyle şaka yapabilen bir takımın parçasıyız. Fenerbahçe'de kendimizi aile ortamında hissediyoruz. Belki aynı dili konuşmuyoruz ama herkes burada birbirini çok iyi anlıyor. Buraya geldiğimizde herkes birbirleriye eğleniyor. Birbirimizi görmekten mutlu oluyoruz. Buradakiler birbirinin kıymetini biliyor. Bu bizim işimize artı katkısı olan bir durum" diye konuştu.

"HERKES FORMASINI ALABİLMEK İÇİN DAHA İYİ ÇALIŞMAK ZORUNDA"

Takım içinde yaşanan forma rekabetine değinen Senegalli oyuncu, "Forma rekabeti her takımda var. Bu rekabet sayesinde ilerleyeceğiz ve kendimizi geliştireceğiz. Rekabetin olmadığı takımlarda oyuncular kendilerini rahat hissedip, performanslarını kaybedebilirler. Rekabet sonrasında ise herkes sahada formasını alabilmek için daha iyi çalışmak zorunda kalıyor" ifadelerini kullandı.

"HOCAMIZIN TERCİHİ"

Teknik direktör Ersun Yanal tarafından Sivasspor maçının kadrosuna alınmamasıyla ilgili olarak Sow, "2 hafta sahaya çıkamadım. Birçok dedikodular vardı. Bu hocamızın tercihiydi. Belki bana bir mesaj vermek amacındaydı. Önemli olan çalışmak ve çalışmanın karşılığını alıyoruz. Allah'a şükür çalışmalarımı iyi bir şekilde yürüttüm ve inşallah da böyle devam edeceğim" dedi.

"İLK MAÇIMI UNUTAMIYORUM"

Fenerbahçe forması ile çıktığı ilk maçı hala unutamadığını söyleyen golcü futbolcu, "İlk maçımda beni çok iyi karşıladılar ve o hala akılımda. Onlar her maçta oradalar ve her maçta bize sevgilerini gösteriyorlar. Bu bizi mutlu ediyor. Onların bana olan bu sevgisi beni mutlu ediyor ve onlar için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Fenerbahçe formasını terletmek için en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Sözlerini taraftarlara teşekkür ederek tamamlayan Senegalli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
"Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben, onların bana gösterdiği sevgiye layık olabilmek için bu sevginin bir nebze teşekkürünü verebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!