Rejyonal Anestezi Kongresi başladı

Güncelleme Tarihi:

Rejyonal Anestezi Kongresi başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 14:15

Rejyonal Anestezi Kongresi başladı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde bu yıl 15'incisi düzenlenen Ulusal Rejyonal Anestezi Kongresi başladı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Rixos Premium Otel'de düzenlenen Ulusal Rejyonal Anestezi Kongresi başladı. Kongrede 'zor hava yolu kombine maske' adlı yeni bir medikal malzemenin tanıtımı da yapıldı. BMS Medikal Sorumlu Müdürü Mehmet Kaya, "25 yıldır sektöre hizmet vermekteyiz. Ana konumuz anestezi donanımını sağlık sektörüne sunmak. Yurt dışındaki ortaklarımızla birlikte Türkiye ve dünya piyasasında sağlık sektöründe hizmet veriyoruz. Kombine maske seti hastalara hava yolu açma için kullanılan sağlık malzemesidir. Ürettiğimiz ürünleri Sağlık Bakanlığı onayıyla sağlık kuruluşlarına satış yapıyoruz" dedi.

Türkiye Rejyonal Anestezi Derneği Başkanı Prof. Dr. Yavuz Gürkan, "Kongremize 210 katılımcımız var. Yurt dışından katılan uzman doktorlarımız var. Rejyonel anestezi sürekli gelişmekte olan bir alan. Hasta güvenliği için sürekli gelişimler var. Kongremize yurt dışından ve Türkiye'den gelen uzman doktorlarla iki gün boyunca tartışmalar olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!