Reha Muhtar cici baba

Güncelleme Tarihi:

Reha Muhtar cici baba
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2001 00:00


Haberin Devamı

Bir hafta önce Hürriyet'e yaptığı açıklamada, sevgilisi Gökberk Ergenekon'la ilişkisini tamamen bitirdiğini ve yeni bir aşka doğru yelken açtığını söyleyen Nilüfer'in yeni aşkının ünlü haber spikeri Reha Muhtar olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin en sıradışı anchorman'i Reha Muhtar'la Türk pop müziğin eskimeyen sesi Nilüfer arasındaki sürpriz aşk, gündeme bomba gibi düştü. Reha Muhtar ile geçtiğimiz günlerde Ayşe Nazlı adında bir kız çocuk evlat edinen Nilüfer arasındaki sürpriz aşk, yaklaşık bir ay önce başladı. Yeni albümünün haberini yapmak isteyen Show Haber'in Nilüfer'i araması ve aynı akşam Reha Muhtar'la birlikte haber müdürlerinin de bulunduğu bir akşam yemeği yenmesi, ilişkinin başlangıcı oldu. İki gün sonra Reha Muhtar'la Nilüfer, baş başa ikinci bir akşam yemek yediler. Baş başa yemek teklifi, Reha Muhtar'dan geldi. Muhtar, ilk akşam yemeğinde, tek parça elbise giyen Nilüfer'den çok etkilendi. Reha Muhtar'ın bir iki kadeh içkiden sonra, Nilüfer'e kur yapması da masadakilerin gözünden kaçmadı.

YUNANİSTAN TATİLİ

İki hafta önce, Yunanistan'a yapılan üç günlük gezi ise, Nilüfer-Muhtar aşkının alevlenmesi için yeterli oldu. Perşembe günü Show TV'nin RTÜK tarafından kapatılmasını fırsat bilen Reha Muhtar, cuma gününü de hafta sonu tatiline ekleyerek Nilüfer'le birlikte yıllarca gazeteci olarak çalıştığı Yunanistan'a uçtu. Çift, birlikte çıktıkları bu ilk gezide kamuoyuna ilişkilerini açıklama kararı da aldı.

BOĞAZ ROMANTİZMİ

Nilüfer'le Reha Muhtar, bu bir aylık sürede, akşam yemeklerini Anadolu yakasında, Boğaz'daki gözlerden ırak Lacivert Restoran'da yediler. Sevgililer restorana gitmek için ise deniz yolunu seçti. Muhtar'ın Baltalimanı'ndaki muhteşem yalısından kalkan tekne, sevgilileri Boğaz'ın eşsiz güzelliklerine taşdı. Nilüfer'in, bu tekne yolculuğunu çok sevdiği de gelen haberler arasında.

Nilüfer 31 Mayıs 1955, Reha Muhtar ise 21 Haziran 1959 doğumlu. Yani biri İkizler, diğeri ise Yengeç burcu. Geçtiğimiz günlerde başlayan bu birlikteliğin burçlara göre değerlendirmesini ünlü astroloji uzmanı Yasemin Boran yaptı:

‘‘İkizler ve Yengeç birbirleriyle çok uyumlu. İki burç arasında 30 derecelik bir açı var ki, bu da iki burcun arasındaki ilişkinin olumlu olduğunu gösteriyor. Reha Muhtar İkizler'in tam geçişinde Yengeç'e geçmesi, Nilüfer'in de İkizler'in başında olması uyumlu bir ilişkiyi tanımlıyor.’’

Reha Muhtar için, doğum tarihlerine göre belirlenen yıldız haritası çok önemli. Öyle ki, ünlü spiker, işe alacağı kişilerle görüşmelerinde ilk olarak kaç yılında doğduğunu soruyor. Eğer, karşısındakinin burcu, kendi burçuyla örtüşmüyors, işe almadığı da oluyor.

Nilüfer'in başından iki evlilik geçti. Önce 1977'de müzik yapımcısı Yeşil Giresunlu ile evlenen Nilüfer, daha sonra 1984'te de tiyatro oyuncusu Çetin Akçan'la dünyaevine girdi. İki evliliğinden de umduğunu bulamayan Nilüfer, ünlü müzisyen Rıza Silahlıpoda ile de nişanlanmıştı. Nilüfer, 1988'de işadamı Savaş Gürsoy'la da bir birliktelik yaşadı. Ünlü şarkıcının en uzun süreli ilişkisi ise, 1994 yılında bir davette tanıdığı eski milletvekili Gökberk Ergenekon'la oldu.

Reha Muhtar hiç evlenmedi

Bugüne kadar evlenmeyen Reha Muhtar'ın medyaya yansıyan ilk birlikteliği Harika Avcı'yla oldu. İkilinin ilişkileri, Harika Avcı'nın ‘‘Ateş Hattı’’ programına konuk olmasıyla başladı. Muhtar'ın bir diğer ilişkisi ise dünyaca ünlü piyanistimiz Mehveş Emeç'le oldu.

Gökberk'le Nilüfer'i programa çıkarmıştı

Reha Muhtar, TRT'den Star'a transfer olduktan sonra, bu kanalda ‘‘Ateş Hattı’’nı hazırlayıp sunmaya başladı. Muhtar, 1995'te, Star'da yaptığı ‘‘Ateş Hattı’’ programında Gökberk Ergenekon'la Nilüfer'i konuk etmiş, aşklarının nasıl başladığını konuşmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!