Reha Bey'le sevgimiz ömür boyu sürsün

Güncelleme Tarihi:

Reha Beyle sevgimiz ömür boyu sürsün
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2001 02:02

Evlat edindiği Ayşe Nazlı'nın heyecanını üzerinden atmadan Reha Muhtar'a aşık olan ünlü sanatçı Nilüfer, ‘‘Reha Bey'le aşkımızın ömür boyu sürmesini isterim’’ dedi. Nilüfer, 7 aylık birlikteliğini Hürriyet'e anlattı:

REKLAM DEĞİL

Reha Bey'le sevgimizin, saygımızın, aşkımızın ömür boyu devam etmesini bütün kalbimle isterim. Zaman ne getirecek onu hep birlikte göreceğiz. Benim dileğim bu doğrultuda. Sanırım Reha Bey de öyle ister. Şu anda her şey güzel iyi gidiyor. Fakat bazı kişiler, ''reklam beraberliği'' diyor. Herkesin beni iyi tanıdığını düşünüyorum. Ben 29 senedir böyle bir şey yapmamışım da şimdi mi yapacağım?

GÜVEN DUYGUSU

Reha Bey'in verdiği güven duygusu, bana birtakım korkuları yaşatmıyor. Biz başka bir yerdeyiz. Bizim bu tür endişelerimiz yok. İkimiz de birbirimize güveniyoruz. Biz çok mutluyuz. Adeta ikinci baharımızı yaşıyoruz.

ALINGANLAŞTIM

Çok karışık duygular içindeyim. Ayşe Nazlı'yı ben doğurmadım, ama sanki ben doğurmuşum gibi alıngan olmaya başladım. Mesela yüz vermediği zaman alınıyorum. Böyle mi olur bilmiyorum ki. Mesela bana kızdığı zaman hemen bakıcısının bacaklarına sarılıyor. Buna bile bozuluyorum. Çok tuhaf bir şey. Yemeğini yemediği zaman çok üzülüyorum.

ANNELİK EĞLENCELİ

Çocuk sahibi olmak çok eğlenceli, bir o kadar da keyifli ve düşündüren bir şey. Onun çok düzgün, iyi bir çocuk, iyi bir insan olmasını, iyi bir eğitim almasını istiyorum. Kendi bildiğim şeyleri ona olduğu gibi aktarmak istiyorum.

BANA ANNE DEDİ

Artık 16 aylık olan Ayşe Nazlı, ilk kez geçtiğimiz ay ‘‘Anne’’ dedi... İlk başta ‘‘anne’ye benzeyen bir şeyler söyledi. Bir ara ‘‘Nana’’ demeye başladı. Geçtiğimiz ay kendisiyle Londra'ya gittik. Orada bir hafta kaldık. İlk kez orada ‘‘anne’’ dedi. İnanılmaz heyecanlanmıştım. Şimdi çok düzgün ‘‘anne’’ diyor ve ben her anne lafını duyunca eriyip, bitiyorum. Onun her şeyi beni heyecanlandırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!