Refakat için gitti, doktoru taciz etti!

Güncelleme Tarihi:

Refakat için gitti, doktoru taciz etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 07:51

İstanbul'da bir hastanede yatan yakınına refakat eden Murat Ç., orada gördüğü Dr. A.K.'yi rahatsız etmeye başladı. Şüpheli Murat Ç., doktoru evine kadar takip ederek tacizde bulundu. A.K. savcılığa başvurdu.

Haberin Devamı

Yard. Doç. Dr. A.K.'nin şikâyeti üzerine Murat Ç. hakkında dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre olay şöyle gelişti: Şüpheli Murat Ç., bir yakınına refakatçi olmak için gittiği hastanede Dr. A.K.'yi gördü. Çeşitli yerlerde sürekli takip etmeye başladığı A.K.'ye karşı sözlü ve fiili müdahalelerde bulunan Murat Ç., iş çıkışı markete giren A.K.'ye elinde taşıdığı torbaları çekerek 'ne olur ben taşıyayım' diyerek tacizde bulundu.

A.K., rahatsızlığını dile getirse de peşini bırakmayan ve sürekli kendisini sosyal medya üzerinden 'yalvarıyorum arkadaşlık isteğimi kabul et, senden çok hoşlanıyorum, çok güzelsin' diyerek rahatsız eden Murat Ç.'yi savcılığa şikâyet etti.

CİNSEL AMAÇLA İŞLENDİ

İddianamede "Atılan bu mesajlar ve paylaşımlar göz önüne alındığında şüpheli Murat Ç.'nin ısrarlı takip eyleminin cinsel amaçla işlendiğinin değerlendirildiği" kaydedildi.

Haberin Devamı

Murat Ç. ifadesinde A.K.'yi her gün takip ettiğini ve ona aşık olduğu için görmeye gittiğini, sosyal medyadan mesajlar gönderdiğini belirtti. Murat Ç. hakkında 'zincirleme cinsel taciz' suçu kapsamında ceza talep edildi. Sabah

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!