Red Dolphins'te milli gurur

Güncelleme Tarihi:

Red Dolphinste milli gurur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 13:35

Red Dolphins'te milli gurur

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)

ADANA Gündoğdu Koleji bünyesinde basketbol, yüzme, voleybol ve tenis branşlarında faaliyet gösteren Red Dolphins Kulübü, milli takım kamplarına ve olimpiyat elemelerine sporcu göndermenin gururunu yaşıyor.
Basketbol altyapı kızlarda Sevgi Tonguç , Kübra Yiğit , Derya Kavak , Aleyna Akaydın ve Rana Tanrıkulu alt yapı milli takım kamplarına yollarken, antrenör Emrah Kayataş ise U16 kız milli takımında görev alıp, olimpiyat elemeleri için Fransa'da hazırlık müsabakası oynayan takımın başında yer alacak.
Ayrıca antrenör Fırat Bozkurt, İbrahim Kutulay Basketbol Akademi (İKBA)'nin Amerika'daki 'Amerika 76'ers basketbol kampına davet edildi.
Teniste Billur Gönlüşen, Senem Öcal ve Okyanus Akaydın Türkiye 3'üncülüğü elde ederlerken yüzmede ise minik sporcular Emirhan Dikacı, Umut Ekin Çelik ve Eren Yarar, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) milli takıma yetiştirilmek üzere kampa davet edildi.

'GURUR DUYUYORUZ'
Gündoğdu Red Dolphins kulüp başkanı Ayhan Arısoy “Okul ve kulüp olarak Adana'nın en güzel tesislerinde genç sporcularımıza basketbol, yüzme ve voleybolda temel olarak herşeyi kusursuz ve eksiksizce öğretiyoruz. Antrenörlerimizi açılan her türlü kurslara göndererek, onların bilgilerini arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Okul olarak milli takımlara gönderdiğimiz sporcu ve antrenörlerimizle de gurur duyuyoruz. Eylül ayı başında açılacak olan İbrahim Kutluay Basketbol Akademi ve British Swim School Yüzme okuluna tüm Adanalı minik sporcuları bekliyoruz" dedi.

DHA (AÖ) (13.7.2016, FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!