Red Dead Redemption 2 ne zaman çıkıyor?

Güncelleme Tarihi:

Red Dead Redemption 2 ne zaman çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 20:41

Oyun severlerin uzun süredir beklediği ve ilk sürümüyle milyonların kalbinde önemli bir yer tutan serinin ikinci oyunu Red Dead Redemption 2 ne zaman geliyor?

Haberin Devamı

Rockstar Games, oldukça sürpriz bir şekilde Red Dead Redemption 2 oyununu duyurmuştu. Bu duyuru, oyun hakkında çok fazla detay vermeyen bir video ve bir çıkış tarihi ile yapılmıştı. Fakat bir sorun vardı: Videoda verilen çıkış tarihi pek de detaylı değildi. Çünkü çıkış tarihi sadece 2017 olarak verilmişti. Sonradan öğrenmiş olduk ki, bu oyun 2017 senesinin son bahar aylarında, diğer büyük AAA oyunlar ile birlikte çıkacaktı. Buna rağmen elimizde tam bir gün, tam bir tarih yoktu. Geçen gün ise bir İngiliz perakendeci olan Base, Red Dead Redemption 2 oyununu bir çıkış tarihi ile listeledi. Base tarafından verilen çıkış tarihi ise, sizlerin de aşağıdan görebileceği gibi, 26 Eylül 2017 idi.

Red Dead Redemption 2 ne zaman çıkıyor

Haberin Devamı

Bu çıkış tarihinin haber değeri taşımasının bir nedeni de var tabii. Bu neden ise, verilmiş olan bu çıkış tarihinin, bazı standartlara uyuyor olması. Şöyle ki, İngiltere’de genelde büyük AAA oyunlar Salı günleri çıkışını gerçekleştiriyor. 26 Eylül 2016 ise takvimlerde Salı gününü gösteriyor bizlere. Yani bu çıkış tarihine inanmak sebeplerden bir tanesi bu. Bir diğer sebep ise, bu çıkış tarihinin Rockstar Games tarafından verilen, 2017 sonbahar aylarına uyuyor olması. Yine de ortalıkta resmi bir açıklama olmadığı için bunların hepsini birer söylenti olarak almalıyız. Hemen inanmamalıyız. Umuyoruz ki bu konuda resmi bir açıklamayı da yakın bir zamanda alabilirsiniz. (leadergamer)

BAKMADAN GEÇME!