Recep Niyaz yine kiralık gitti

Güncelleme Tarihi:

Recep Niyaz yine kiralık gitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 11:59

Fenerbahçe'nin gelecek vaat eden genç futbolcusu Recep Niyaz, 17 yaşında sarı lacivertli formayı sırtına geçirse de 'pişsin' diye geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralık olarak başka bir takıma gitti.

Haberin Devamı


Fenerbahçe formasıyla ilk kez sahne aldığında herkes "Bir yıldız doğuyor" coşkusu yaşıyordu.
E kolay mı Fenerbahçe formasını 17'sinde sırtına geçirmek.
Türkiye Kupası'nda Göztepe filelerini de havalandırmayı başarmıştı.
Ne var ki devamı gelmedi. O da bir çok "gelecek vaat eden genç" gibi "pişsin" denilerek başka kulüplere kiralandı.
Geçen sezonu Buca'da geçiren Recep Niyaz, yeni sezonda da bir başka PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'un formasını terletecek.
Fenerbahçe, bir başka yıldız adayı Salih Uçan'ı da Roma'ya satış opsiyonlu kiraladı. Salih'in talihi Recep'ten elbette daha iyi.
Diğer yandan ülkemizde 19-20 yaşındaki futbolculara 'genç' denilerek güvenle forma verilmezken henüz geride bıraktığımız Dünya Kupası'nda Recep'lerin Salih'lerin veya Muhammed'lerin yaşıtları dev takımları formasını terletti.
Juventus'un 20 yaşındaki yeteneği Paul Pogba Fransa'nın, PSV'nin 19 yaşındaki topçusu Memphis Depay Hollanda'nın formasını başarıyla taşıdı.
Schalke'nin 20'liği Julian Draxler da Almanya kadrosuyla Brezilya'ya gitti. Türkiye'de ise 'pişsin' diye üç büyüklerin forma vermeyip kiraladığı ve bu yüzden dibi yanan bir çok genç futbolcu heba oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!