Real Madrid'in yeni gözdesi Lucas Silva

Güncelleme Tarihi:

Real Madridin yeni gözdesi Lucas Silva
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 16:57

Orta saha bölgesindeki Modric ve Khedira'nın uzun süreli sakatlıklarına James Rodriguez'in de eklenmesi sonrasında Real Madrid transfer hazırlıkları yapmaya başladı. Ancelotti, ismi gündemde olan 21 yaşındaki Brezilyalı Lucas Silva ismini ise doğruladı.

Haberin Devamı

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Ludogorets ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında takımın orta sahasında bulunan bir çok ismin yaşadığı sakatlıklardan dolayı Ocak ayı transfer döneminde ortasaha mevkine bir transfer yapacaklarını açıkladı.Transfer listelerinde bir çok ismin olduğunu belirten İtalyan teknik adam bu isimlerden birinin de basında çıktığı gibi Brezilya'nın Cruzeiro takımının 21 yaşındaki ortasahası Lucas Silva olduğunu doğruladı.

Ancoletti "Transferde aceleci değiliz.Yeni yılı bekliyoruz. Öncelikli hedefimiz Luka Modric ve Khedira'dan faydalanmak ama Onların sakatlkları beklediğimizden uzun sürerse orta sahaya bir transfer yapacağız" dedi. Basın mensuplarının Lucas Silva sorusuna ise Ancelotti "Listemizde olan ve takip ettiğimiz oyunculardan biri ama tek isim o değil" şeklinde cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!