Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 19:58

Real Madrid Wolfsburg maçı bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Spor severler Real Madrid Wolfsburg maçının şifreli mi şifresiz mi yayınlanacağını merak ediyordu. Peki Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Real Madrid Wolfsburg maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rovanş karşılaşması oynanacak. Real Madrid Wolfsburg maçı bu akşam nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Peki Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? İki takım içinde oldukça önemli olan bu mücadeleyi spor severlerde merakla bekliyor. Peki Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar

Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Real Madrid Wolfsburg'u Santiago Bernabeu'da oynanacak karşılaşmada ihtiyacı olan skorla devirip yarı final vizesini almak istiyor. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ikinci ayak maçında Wolfsburg dünya devi Real Madrid ile oynuyor. İlk maçı 2-0 kazanan Alman ekibi, Ronaldo'lu Real'i eleyip yarı finale çıkma planları yapıyor. Alman Wolfsburg kulübü Şampiyonlar Ligi'nde yarı final yükselme maçında bugün Real Madrid ile oynayacak. Madrid'deki rövanş karşılaşmasına ilk maçta aldığı 2-0'lık avantajla çıkacak olan Alman kulübü, turu geçerek tarihinde altın sayfa açmak istiyor. Bugün Saat 20.45'de 80 bin seyirci önünde oynanacak maçta Wolfsburg'un alacağı her türlü beraberlik ve tek farklı yenilgiler turu getirecek. Ayrıca 3-1 ve 4-2 gibi iki gollü yenilgide bile adını yarı finale yazan taraf Alman takımı olacak. Devler Ligi'nde günün diğer karşılaşması ise Manchester City ile Paris St. arasında oynanacak.

Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda saat kaçta?

Real Madrid Wolfsburg  maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

 

Haberin Devamı

Paris'teki maç 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybeden 15 takımın sadece ikisi turu geçmeyi başardı.Real Madrid, Wolfsburg'la oynadığı ilk maçta sadece üç isabetli şut çekebildi ve Ekim 2012'deki Dortmund maçından bu yana Şampiyonlar Ligi'ndeki en düşük sayısında kaldı. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Alman takımlarıyla oynadığı son dört eşleşmeden de başarıyla ayrıldı.Real Madrid, iç sahada oynadığı son 34 Şampiyonlar Ligi maçının 29'unu kazandı.Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde evinde hiç gol yemeyen tek takım.Wolfsburg, Şampiyonlar Ligi'ndeki son beş maçını kazandı ve kupada şu anda devam eden en uzun seriyi yakaladı.Wolfsburg, Şampiyonlar Ligi tarihinde oynadığı 15 maçın sadece ikisinde birden daha fazla farkla yenildi. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin ilk maçı 6 Nisan 2016 tarihinde oynanmış ve Wolfsburg’un 2-0 üstünlüğü ile son bulmuştu. Çeyrek Finalin Rövanşı bugün (12 Nisan 2016) İspanya’da oynanacak. Bu turda favori takım olarak gözüken Real Madrid son maçını Eibar ile yapmış kendi evinde 4-0 galip gelmişti. Wolfsburg ise Mainz ile kendi evinde 1-1 berabere kalmıştı. 

Haberin Devamı

BENZEMA YOK
Real Madrid’in en önemli eksiği Karim Benzema. Fransız yıldız, sakatlığından dolayı bu önemli mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Raphael Varane’ın da oynaması beklenmiyor. La Liga’daki son mücadelesinde rotasyona giden teknik direktör Zidane, Gareth Bale, Luka Modric, Toni Kroos, Danilo ve Marcelo gibi oyuncuları dinlendirdi.

BAS DOST DÖNÜYOR
İlk maçta forma giymeyen Wolfsburg’un gol silahı Bas Doost, formuna kavuştu ve kadroya dönüyor. Real Madrid ile oynana ilk maçta sakatlanan Naldo’nun ise ilk 11’de yer alması bekleniyor. Wolfsburg ile maçta aldığı 2-0’lık skorun avantajını korumaya çalışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!