Real Madrid son saniyede yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid son saniyede yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 12:05

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunda, Fenerbahçe, Lokomotiv Kuban ve CSKA Moskova'nın ardından son hafta öncesi Panathinaikos, Kızılyıldız Telekom ve Laboral Kutxa da çeyrek final bileti aldı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi Top 16 turunda 13. hafta maçları tamamlandı. E Grubu'nu lider tamamlamayı daha önce garantileyen Fenerbahçe'ye deplasmanda 90-86 yenilen Anadolu Efes, son haftaya girilirken ilk 4 takım arasına kalma umudunu yitirdi. 

Son 8'e kalma ihtimali bulunmayan Darüşşafaka Doğuş ise deplasmanda Sırp ekibi Kızılyıldız Telekom'u 80-61'lik skorla geçti.

Grupta Fenerbahçe ile Rusya'dan Lokomotiv Kuban'ın yanı sıra Anadolu Efes'in kaybetmesiyle Kızılyıldız Telekom ve Yunan ekibi Panathinaikos da çeyrek finale yükseldi.

LABORAL MUCİZESİ
THY Avrupa Ligi'nde 8 ekibin mücadele edeceği play-off çeyrek final turu için F Grubu'nda ikinci biletin sahibi İspanya'nın Laboral Kutxa takımı oldu.

Real Madrid son saniyede yıkıldı
İlk 4'e girme mücadelesi veren iki İspanyol takımının maçında Laboral Kutxa, Davis Bertans'ın (üstte) son saniyelerde kaydettiği üç sayılık basketle evinde Real Madrid'i 89-88 yendi. F Grubu'nda lider CSKA Moskova'nın ardından 9 galibiyete ulaşan Laboral Kutxa da çeyrek finale kaldı. Grup lideri, iki takımın son hafta maçlarının ardından belli olacak. 

Haberin Devamı

Grupta yedişer galibiyetli Barcelona Lassa ve Khimki ile altışar galibiyete sahip Real Madrid, Brose Baskets ve Olympiakos olmak üzere 5 takım, son hafta maçlarında kalan iki çeyrek final kontenjanı için mücadele verecek.

THY Avrupa Ligi'nde 13. hafta maçlarının sonuçları şöyle:

E Grubu:
Lokomotiv Kuban-Unicaja Malaga: 81-60
Kızılyıldız Telekom-Darüşşafaka Doğuş: 61-80
Fenerbahçe-Anadolu Efes: 90-86
Panathinaikos-Cedevita: 76-60

F Grubu:
Khimki-Olympiakos: 98-66
Barcelona Lassa-Brose Baskets: 75-57
CSKA Moskova-Zalgiris: 100-86
Laboral Kutxa-Real Madrid: 89-88

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!