Real Madrid Legia - Varşova

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Legia - Varşova
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 17:10

Şampiyonlar Ligi F Grubu maçında Real Madrid evinde Legia Varşova'yı ağırlıyor... Santiago Bernabeu'daki maçın hakemi Fransız Ruddy Buquet.

Haberin Devamı

İLK 11'LER:

Real Madrid: Navas, Danilo, Pepe, Varane, Marcelo, Asensio, Kroos, Rodriguez, Bale, Ronaldo, Benzema
Legia Varşova: Malarz, Bereszyński, Czerwiński, Rzeźniczak, Hloušek, Jodłowiec, Moulin,  Guilherme, Odjidja, Kucharczyk, Radović

Real Madrid Legia - Varşova

Karşılaşma için Madrid'e 4 bin kadar Polonyalı taraftarın geldiği belirtilirken, "yüksek riskli" kategorisinde gösterilen maç için stat çevresinde ve kent merkezinde yaklaşık 2 bin güvenlik görevlisinin çalışacağı duyuruldu.

Legia Varşova, İspanyol takımlarına karşı oynadığı sekiz maçın sadece birini kazanabildi. O galibiyeti, Avrupa Kupası 1970/71 sezonunda iç sahada Atletico Madrid'e karşı almışlardı. Hiçbir Polonya takımı, İspanyol takımlarına karşı deplasmanda resmi maç kazanamadı ve son altı deplasmanda Polonya takımları 22 gol yedi.

Haberin Devamı

REAL MADRİD LEGİA VARŞOVA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Real Madrid Legia Varşova maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid, Bernabeu'da Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı son 20 maçın 19'unu ve son 11 maçını kazandı. Madrid'i Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada yenen son takım Milan'dı. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı son 46 maçtan sadece birinde gol atamadı.

Legia Varşova bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk iki maçını kaybeden dört takımdan biri: Borussia Mönchengladbach, Club Brugge ve Dinamo Zagreb. Legia Varşova, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son yedi maçında gol atamadı. Eğer Madrid karşısında da gol atamazlarsa, Legia Varşova Deportivo La Coruna'ya ait en uzun süre gol atamama serisini egale edecek (8 maç, Nisan-Aralık 2004). Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nda Legia Varşova'dan daha fazla gol yiyen tek bir takım var: Celtic. Cristiano Ronaldo, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada attığı son sekiz golün altısına direkt katkıda bulundu (beş gol, bir asist).

Modric, 2020'ye kadar Real Madrid'de

Haberin Devamı

Real Madrid, Hırvat futbolcu Modric'in sözleşmesinin 30 Haziran 2020'ye kadar uzatıldığını açıkladı. İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, Hırvat futbolcu Luka Modric'in sözleşmesinin 2019-2020 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı. Başkent kulübünden yapılan açıklamada, 31 yaşındaki Modric'in sezon sonunda bitecek sözleşmesinin 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldığı ve Hırvat futbolcunun bu akşam Santiago Bernabeu Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

İngiltere Premier Lig takımı Tottenham'dan 2012 yazında transfer edilen Luka Modric, Real Madrid formasıyla çıktığı 175 maçta 10 gol, 27 asistlik performans sergiledi. Hırvatistan Milli Takımı'nda da görev yapan Modric, Real Madrid formasıyla ikişer UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa ile birer İspanya Süper Kupası, İspanya Kral Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonlukları yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!