Real Madrid kaçtı, Valencia yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid kaçtı, Valencia yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2016 23:44

La Liga'da, Espanyol ile 0-0 berabere kalan Barcelona'nın ardından Real Madrid de puan kaybına uğradı. Eflatun beyazlı ekip, iki kez öne geçtiği Valencia deplasmanında 1 puana razı oldu: 2-2.

Haberin Devamı

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 18. haftasında Real Madrid, iki kez öne geçtiği karşılaşmada deplasmanda Valencia'yla 2-2 berabere kaldı.

Mestalla Stadı'nda oynanan müsabakada Real Madrid, 17. dakikada Karim Benzema'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Valencia, devrenin son dakikası içinde kazandığı penaltıyı Daniel Parejo'yla gole çevirirken, ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Real Madrid kaçtı, Valencia yakaladı

Maçın 68. dakikasında Mateo Kovacic, rakibine yaptığı sert hareketin ardından direkt kırmızı kartla cezalandırılırken, Real Madrid sahada 10 kişi kaldı.

Eflatun-beyazlılar, bir kişi eksik mücadele etmesine rağmen 82. dakikada Gareth Bale'in golüyle yeniden öne geçerken, bu golden sadece bir dakika sonra Paco Alcacer, skora bir kez daha dengeyi getirdi: 2-2 Kalan bölümünde iki takım da net fırsatlardan sonuç alamayınca, karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Haberin Devamı

ATLETICO MADRID ZİRVEYE ÇIKTI
La Liga'da, 18. haftaya lider giren Barcelona da önceki gün Espanyol ile 0-0 berabere kalmıştı. Barça ve Real Madrid'in puan kaybettiği haftada Levante'yi 1-0 mağlup eden Atletico Madrid, liderliğe yükseldi. 41 puanla zirvede yer alan Atletico'yu, 39 puanlı Barcelona ve 37 puanlı Real Madrid izliyor.

Toplu sonuçlar:
Athletic Bilbao-Las Palmas: 2-2
Deportivo-Villarreal: 1-2
Granada-Sevilla: 2-1
Real Betis-Eibar: 0-4
Rayo Vallecano-Real Sociedad: 2-2
Malaga-Celta Vigo: 2-0
Atletico Madrid-Levante: 1-0
Espanyol-Barcelona: 0-0

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!