Real Madrid hayat buldu

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid hayat buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Espanyol'un ardından Alaves'i bu kez 3-1 yenerek İspanya Ligi'nde üstüste ikinci galibiyetini alıp, İspanya Ligi'nde çıkışa geçti.

İSPANYA Ligi'nde zor günler geçiren ve geçen ay teknik direktör John Benjamin Toshack'ın da görevine son veren Real Madrid'de kıpırdanış başladı. Real Madrid, Espanyol'un ardından dün de Alaves'i deplasmanda 3-1 yenerek ligdeki üstüste ikinci galibiyetini aldı. Toshack'ın görevine son verilmesine rağmen uzun süre galibiyet bulamayan R.eal’e Alaves karşısında üç puanı 38. dakikada Fernando Hierro, 78'de Jose Maria Guttierez ile 86'da Raul Gonzalez'in golleri kazandırdı. 72. dakikada Cosmin Contra'nın kırmızı kart gördüğü Alaves'in tek golünü ise 90. dakikada Angel Morales attı. Real Madrid bu galibiyetle maç fazlasıyla sekizinciliğe yükseldi. İspanya Ligi, 5 Ocak'ta yeniden başlamak üzere bugün kısa bir tatile girdi.

Everton turu zor geçti

İNGİLTERE Federasyon Kupası'nda Everton tekrar maçında Exeter'i 1-0 yenerek 4. tura yükseldi. Everton'a galibiyetle turu getiren golü ise 85. dakikada nick Barmby kazandırdı. Bolton, Cardiff'i 1-0 yenerek turu geçti. Kupada oynanan 3. tur tekrar maçlarının sonuçları ve tur atlayan takımlar şöyle: Luton-Fulham: 0-3, Plymouth-Reading: 1-0, Rushden and Diamonds-Sheffield United: 1-1 (5-6 penaltılarla), Torquay-Queens Park Rangers: 2-3.

PSV arayı açıyor

HOLLANDA Ligi'nde lider PSV Eindhoven takipçileri ile arasındaki puan farkını açıyor. PSV, MVV Maastrick'i 2-0 yenerek 18 maçta 41 puana ulaştı. PSV ile ikinci sıradaki Heerenveen arasında 4, üçüncü sıradaki Ajax arasında 5 puan fark bulunuyor. PSV'ye Maastricht karşısında galibiyeti getiren golleri ise 45. dakikada Mark van Bommel ile 63'te defans oyuncusu Jurgen Dirkx kazandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!