Real büyük takım

Dzeko’nun golüyle geriye düşen R.Madrid’in, City’ye yanıtı Marcelo ile oldu. 85’te Kolarov’un frikiğiyle tekrar yenik duruma düşen Mourinho’nun öğrencileri Benzema ve Ronaldo’nun son 3 dakikaya sığdırdığı gollerle kabustan uyandı.

Haberin Devamı

LA Liga’ya çok kötü başlangıç yapan Real Madrid, Devler Ligi’nde sahasında ağırladığı Manchester City karşısında iki kez yenik duruma düştüğü maçı 3-2 kazandı.

Mourinho’nun en keskin hamlesi orta sahaya Mesut’un yerine Essien’i, savunmaya da Varane’yi monte etmesiydi.. İlk 10 dakikada Hart’a takılan Real kalan dakikalarda boş alan bulmakta zorlandı.. City ise Yaya Toure’nin hazırladığı atak dışında ilk yarı etkisizdi..

Perdeyi Bosnalı açtı

İkinci yarıda Real baskısını artırdı..Mancini ise rakibin baskısını kırmak için bir hamle yapıp Silva’nın yerine Dzeko’yu oyuna aldı.. Ve o andan sonra maç inanılmaz bir tempoya büründü..

69’da sahanın en iyisi Yaya Toure’nin pasında Dzeko, Casillas’ı ters köşeye yatırıp takımını öne geçirdi..

Mourinho Mesut’un ardından Modric ve Benzema’yı da sahaya sürdü.. 76’da Marcello bu kez sağ ayağıyla denedi.. Kolarov’a çarpan top beraberliği getirdi..

Haberin Devamı

86’da Kolarov’un ortası hiç kimseye değmeden Casillas’ın da büyük hatasıyla ağlara gitti: 1-2.

Ama Bernabeu’da müthiş futbol öyküsü henüz bitmemişti.. Santrayla birlikte gol sarhoşu rakibinin üzerine giden Real Benzema’nın şutuyla bir kez daha beraberliği buldu: 2-2.

Maçın son dakikasında City’nin yıllık 20 milyon Euro önerdiği Ronaldo sahneye çıktı.. Portekizli’nin şutunu Hart tutamayınca skor belli oldu; 3-2. City’li oyuncular topu ağlardan çıkarırken, Mourinho ve C.Ronaldo dizlerinin üzerinde kayarak gol sevincini yaşıyorlardı..

 

Yazarın Tüm Yazıları