Reaksiyon izle - 9. Bölüm'de Yavuz istihbarata baskın yapar!

Güncelleme Tarihi:

Reaksiyon izle - 9. Bölümde Yavuz istihbarata baskın yapar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 12:00

Reaksiyon 9. yeni bölümü ile 17 Kasım pazartesi akşamı Star TV'de. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni rakibi olan Reaksiyon; hayatlarını ortaya koyarak tarihin akışını değiştirmeyi hedefleyen bir grup kişinin hikâyesini anlatmakta… İşte yeni bölüm fragmanı ve diğer detaylar…

Haberin Devamı

Yavuz Aslan, Duygu’nun intikamını almak üzere istihbaratı basar. İbrahim’in yerini öğrenir. Fakat bulduğu mekana gittiğinde aldığı bir telefon ona çok büyük bir acı daha yaşatacaktır. Oğuz, Duygu’nun ölüm haberiyle perişan olur. O da artık intikam için Dayı’nın yanında yerini alacaktır. Fakat ikisini ölümün kıyısına götürecek yepyeni bir tuzak İbrahim tarafından çoktan kurulmuştur. Yavuz ve Oğuz intikam için kazdıkları mezarın kıyısında kendilerini bulacaktır.

Reaksiyon izle - 9. Bölümde Yavuz istihbarata baskın yapar

Yayın Günü:17 Kasım Pazartesi
Yayın Saati:20.30

REAKSİYON 9. BÖLÜM FRAGMANI

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Oğuz Yüzbaşı babasının ölümünün şokunu henüz üzerinden atamamışken, cenazesinde düzenlenen saldırı ile bir kez daha sarsılır ve bunu gerçekleştirenlerin peşine düşer. Oğuz ve Tekin Kobani eylemlerinin arkasındaki gizli güçlerin hedefi haline gelmişlerdir. Peki bu kumpastan bkurtulmayı başarabilecekler mi?

Hırslı, istediğini almayı bilen, yaşadığı travmalar nedeniyle kabuğunu kalın tutmuş, kimseye kolay kolay güvenmeyen, son derece zeki, çözüm üreten bir kadın olan Zeynep radikal bir karar alarak Ceren ile birlikte evden ayrılmaya karar verir. Çetin onların gitmesini istememektedir fakat Zeynep’ten öyle bir cevap duyar ki neye uğradığını şaşırır.
Reaksiyon dizisi oyuncuları: Dizi`nin başrollerini İbrahim Çelikkol ,Selen Soyder ,Nehir Erdoğan üstleniyor.

Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci,Erdal Beşikçioğlu ,Yurdaer Okur ,Berkan Şal ,Erdal Küçükkömürcü ,Melis İşeten ,Kevork Malikyan,Savaş Özdemir ,Gaye Çankaya ile Feyha Çelenk bulunmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!