Reaksiyon izle, 8. Bölüm Özeti: Oğuz Yüzbaşı intikam şerbeti içer!

Güncelleme Tarihi:

Reaksiyon izle, 8. Bölüm Özeti: Oğuz Yüzbaşı intikam şerbeti içer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 12:51

Reaksiyon 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 10 Kasım pazartesi akşamı Star TV'de. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni rakibi olan Reaksiyon; hayatlarını ortaya koyarak tarihin akışını değiştirmeyi hedefleyen bir grup kişinin hikâyesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Oğuz Yüzbaşı babasının ölümünün şokunu henüz üzerinden atamamışken, cenazesinde düzenlenen saldırı ile bir kez daha sarsılır ve bunu gerçekleştirenlerin peşine düşer. Oğuz ve Tekin Kobani eylemlerinin arkasındaki gizli güçlerin hedefi haline gelmişlerdir. Peki bu kumpastan bkurtulmayı başarabilecekler mi?

Hırslı, istediğini almayı bilen, yaşadığı travmalar nedeniyle kabuğunu kalın tutmuş, kimseye kolay kolay güvenmeyen, son derece zeki, çözüm üreten bir kadın olan Zeynep radikal bir karar alarak Ceren ile birlikte evden ayrılmaya karar verir. Çetin onların gitmesini istememektedir fakat Zeynep’ten öyle bir cevap duyar ki neye uğradığını şaşırır.

YAVUZ'UN SIRRI ORTAYA MI ÇIKACAK?

Fazıl’ın elinden kurtulmaya çalışan Yavuz için Abi’ye büyük bir darbe indirdikten sonra kötü günler başlamıştır. Artık resmen savaş başlamıştır. Bu arada Yavuz’un geçmişindeki sır gün yüzüne çıkmak üzeredir. Duygu’nun ölümüne neden olan bu gizemli bilginin ortaya çıkmaması için Yavuz kolları sıvar. Bir yandan da yeğenine olanların intikamını almak için düğmeye basar.

Haberin Devamı

Reaksiyon izle, 8. Bölüm Özeti: Oğuz Yüzbaşı intikam şerbeti içer

Reaksiyon dizisi oyuncuları: Dizi`nin başrollerini İbrahim Çelikkol ,Selen Soyder ,Nehir Erdoğan paylaşmakta. Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci,Erdal Beşikçioğlu ,Yurdaer Okur ,Berkan Şal ,Erdal Küçükkömürcü ,Melis İşeten ,Kevork Malikyan,Savaş Özdemir ,Gaye Çankaya ve Feyha Çelenk bulunmaktadır.

Yayın Günü:10 Kasım Pazartesi
Yayın Saati:20.30

REAKSİYON 8. BÖLÜM FRAGMANI

ABDÜLHAMİT’İN SARAY SAATÇİSİ’NDEN “REAKSİYON”A ÖZEL İZİN

Reaksiyon ekibi özel izinle çekim yaptı

Reaksiyon’da Yurdaer Okur’un canlandırdığı İstihbarat Başkanı Gürkan Erman, saat tamir edeceği bir sahneyle ekranda olacak. Bu sahne çok özel bir izinle, özel bir atölyede çekildi…

Üç kuşak boyunca Abdülhamit’in 'Saray Saatçisi' olarak çalışan Alman Meyer Ailesi’nin son kuşak temsilcisi Wolfgang Meyer’in yetiştirdiği, antika saat tamir ustası Recep Gürgen’in Beyoğlu’ndaki atölyesinde özel izinle yapılan incelikli çekimler, 500 yıllık köklü bir ustalığa saygı niteliğinde gerçekleştirildi.

5. bölümde bir saati tamir ederken izleyeceğimiz İstihbarat Başkanı Gürkan Erman aslında bu sahne ile istihbarat çalışanlarının en önemli özelliği olan 'isimsizliğe' özel bir vurgu yapıyor...

'Tarihte ve bugün bir saati tamir eden ustanın saati yapan kadar emek sarf ettiği kabul edilir… Buna rağmen saat tamir ustaları hiç bir zaman yaptıkları işe imza atamazlar ve emeklerinin daima şahitsiz kalmasına razır olurlar. İstihbarat’ta görev yapanlar için de bu aynı şekilde işler. Vatan için çalışırlar ama kimliklerini hiç bir zaman ortaya koyamaz, başarılarına karşılık 'hiç'liğe razı olurlar…' (Kaynak: www.startv.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!