Reader’s Digest Yayınları artık Türkçe’de de çıkacak

ÜNLÜ Reader’s Digest’in yanı sıra, yayınları da artık Türkiye’de de Türkçe olarak yayınlanacak.

Kitapların amacı, "Okuru bilgilendirmek, eğlendirmek ve ona ilham kaynağı olmak" cümlesinde özetleniyor.

Türkçe’de yayınladıkları ilk kitap, Reader’s Digest Seçkisi - Dünya Harikalarını Keşfedin - Dünyanın dört bir yanından doğa harikaları.

Bana gelen Begüm Tekin (Genel Müdür) ile Zeynep Çağlıyor (Yayın Yönetmeni) imzalı mektupta, yayınevinin dünyadaki durumu rakamlarla belirtildikten sonra, kitapların niteliği ve okura ulaştırılma konusunda şu bilgiler veriliyor:

"Reader’s Digest, Türk yayın dünyasına, bütün dünyada son derecede başarılı olmuş yeni bir yayıncılık modeliyle girecek: Okurlara kolaylık sağlamak için kitaplar doğrudan okurların evlerine gönderiliyor."

* * *

DÜNYA Harikalarını Keşfedin’de Afrika, Avrupa, Ortadoğu ve Asya, Avustralya, Yeni Zelanda ve Pasifik, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Antarktika ana başlıkları altında, coğrafya ve tarih bilgileri veriliyor. Elbette ki çok güzel, usta işi fotoğraflarla.

Pamukkale’nin de yer aldığı kitapta, bölgelerdeki önemli adlardan söz ediliyor.

Önümüzdeki aylarda çıkarılacak bazı kitap adları da şöyle:

Sık Görülen Rahatsızlıkların Tedavisi/Doğal Yöntemler, İnsanoğlu’nun Çözülmemiş Sırları/Bilimin Mucizeleri.

Reader’s Digest,
üyesi yüz binlere varan bir kitap kulübüne sahip.

* * *

YENİ bir yayınevinin, yayın yelpazesini güçlendireceği umudundayım.

ÖNEMLİ VE İNSANCIL BİR ANIMSATMA

Şehit ailelerini unutmadığımızı, aramızdan ayrılanların bize emanet ettiği insanları yalnız manen değil maddeten de desteklediğimizi göstermemiz gereken sınav günlerindeyiz.

Habertürk kanalının Milli Takım ile birlikte başlattığı kampanya için televizyonlarda, gazetelerde banka hesap numaraları, telefon mesaj numaraları yayınlanıyor. En kolay biçimde bu maddi desteği ulaştırabilirsiniz.

"Ateş düştüğü yeri yakar" sözü elbette doğrudur; annesi, babası, kardeşi, eşi, çocuğu bu acıyı ömür boyu hisseder, onulmazlığını yaşar.

Ancak, bu düşen ateş hepimizin yüreğini dağlayan bir ateştir; düştüğü yeri, kişiyi, haneyi, insanı değil, hepimizi yakıyor.

Son üç gün kaldığını sevgili okurlarıma bildirmek istedim.
Yazarın Tüm Yazıları