Raul Meireles ve Topal için sarı alarm

Güncelleme Tarihi:

Raul Meireles ve Topal için sarı alarm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2012 01:25

Aykut Kocaman ve yöneticiler tarafından uyarılan iki oyuncu bu akşam sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve G.Saray derbisinde oynamayacak.

Haberin Devamı

SEZONUN ilk yarısını kayıpsız kapatmak isteyen Fenerbahçe, 3 maçlık serinin ilkinde İstanbul BŞB karşısında bu akşam galibiyeti hedefliyor. Sarı lacivertlilerde 3 puanın yanısıra iki yıldızın da kart görmemesi için hesaplar yapılıyor. Fenerbahçe’de sarı kart cezası sınırında bulunan Mehmet Topal ve Meireles, İstanbul BŞB’a karşı forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, önümüzdeki hafta oynanacak ve zirve yarışını etkileyecek olan Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek. İki futbolcu da kart görmeleri halinde ezeli rakiplerine karşı oynamayacak.

OYUNUN GİDİŞATINA GÖRE ÇIKABİLİRLER

MEHMET Topal’ın Gaziantepspor, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında, Meireles’in ise Trabzonspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği maçlarında olmak üzere ligde üçer sarı kartları bulunuyor. Teknik heyet başta olmak üzere iki futbolcuyu yöneticiler de kart görmemeleri konusunda uyarıyor. Hatta Aykut Kocaman’ın bugün oyunun gidişatına göre iki futbolcuyu 90 dakika bitmeden çıkarması da bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!