Randevusuz görüşmede projeler konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Randevusuz görüşmede projeler konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 12:31

Randevusuz görüşmede projeler konuşuldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, her çarşamba düzenlendiği randevusuz görüşme saatlerinde vatandaşların önerilerini dinledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' sloganıyla her çarşamba belediye fuayesinde gerçekleştirdiği 'komşu buluşmaları' devam ediyor. Temel hizmetlerden sosyal hizmetlere ilçenin her türlü sorunun konuşulduğu, talep ve önerilerle birlikte çözüm yollarının da değerlendirildiği randevusuz görüşme saatlerinde Muratpaşa için farklı projeler de ele alınıyor. O projelerden biri bu hafta gerçekleşen randevusuz görüşme saatlerinde Kadir Öztekin'den geldi. Öztekin, üzerinde Muratpaşa Belediyesi'nin logosunun bulunduğu güneş enerjisiyle aydınlanan kaldırım taşı projesinin randevusuz görüşme saatinde Başkan Uysal'a sundu.

Başkan Uysal, fuayede projesinin küçük bir modelini de kuran Öztürk'ün çalışmasıyla yakından ilgilendi, çalışma prensibi, sisteminin dayanıklılığı gibi konularda bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!