Ramazanoğlu'ndan sandık yorumu

Güncelleme Tarihi:

Ramazanoğlundan sandık yorumu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 15:03

Ramazanoğlu'ndan sandık yorumu

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekili ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, referandumda sandıktan hayır çıkması halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletim böyle istedi" diyeceğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) yönetimini ziyaret etti. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlyas Haytan toplantı salonuna geçen Ramazanoğlu, gazetecilerle sohbet etti. Referandumda çıkacak sonuca herkesin saygılı olması gerektiğini belirten DGC Başkanı Boyacı, "Gazeteciler cemiyeti olarak yapabileceğimiz çağrı vatandaşların sandığa gitmeleri, demokratik haklarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleridir. Meslek örgütü olarak, evet yada hayır gibi kampanyaların bir tarafında olmamız söz konusu olamaz. Vatandaşımızın iradesine sonsuz saygı duyuyoruz. Sandıktan çıkacak sonucu da gerek siyasi partiler ve gerek kurumlar tarafından saygınlıkla karşılanması gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Boyacı ayrıca, basın çalışanlarının sorunlarını ileterek, Ramazanoğlu'ndan çözüm bulunmasını istedi.

Sema Ramazanoğlu ise, sahada siyaset yapmanın yerel sorunların çözümünü hızlandırdığını belirterek, "5 haftadır Denizli'de sahada siyaset yapıyorum. Vatandaşları referandum kapsamında bilgilendiriyoruz. Artık son günlere geldik, ama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerin ilçelerde ve kent merkezinde barınma sorunu var. 6 ay süren bakanlığımda Denizli'ye 5 ortaöğretim kız öğrenci yurdu kazandırdım. Hastaneleri dolaşıyorum, hizmet kalitesinin vatandaşı memnun edip etmediğine bakıyorum. Türkiye'de insanımızın yaşam kalitesi, sağlık ve eğitim hizmetleriyle birlikte artıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yakın isimlerden biri olan Ramazanoğlu'na sandıktan hayır çıkması halinde Erdoğan'ın tutumunun ne olacağı soruldu. Ramazanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 13 seçim yaşadığını ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanı seçimin son gününe kadar terinin son damlasına kadar akıtır. Siyasi hayatı boyunca sandıktan çıkan her sonuca ‘milletim böyle istedi' der. Eğer sandıktan hayır çıkarsa, sayın cumhurbaşkanımızın bu düşünceleri değişmez. Sandıktan her zaman çözüm çıkacağına inanır" dedi.

 

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!