Ramazanda Caz başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ramazanda Caz başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2012 17:08

Başlangıcından beri büyük ilgi gören ve Ramazan eğlencesi kültürüne yeni bir boyut katan “Ramazanda Caz” bu yıl üçüncü kez müzikseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Ramazanda Caz 19 Temmuz’da efsanevi piyanist  Ahmad  Jamal konseriyle Santralistanbul’da başlıyor. Konserde son albümünden parçalara da yer verecek olan Ahmad Jamal’a davulda Herlin Riley, perküsyonda Manuel Badrena ve basta Reginald Veal eşlik edecek.

İlerleyen günlerde tüm programı açıklanacak olan Ramazanda Caz’ın 31 Temmuz’daki diğer etkinliğinde ise son projesi The Trio of OZ ile dünyanın en iyi davulcularından biri sayılan Omar Hakim sahne alacak. Hakim’e The Trio of OZ’u bütünleyen cazın en yetenekli kadın piyanistlerinden Rachel Z ve basta Solomon Dorsey eşlik edecek.

Duke Ellington, Depeche Mode, Wayne Shorter, Joni Mitchell, Sting, Peter Gabriel, Coldplay, Stone Temple Pilots ve Bjork gibi grup ve sanatçıların eserlerini olağanüstü ritim ve doğaçlama yeteneğiyle özgünce yorumlayan The Trio of OZ, dinleyiciye30’lu yılların unutulmaz caz ve rock klasiklerinden kesitleri de içeren, özenle seçilmiş zevkli bir karışım sunuyor.

Haberin Devamı

Festivalin her konserinde dileyenler için ücretli iftar yemeği de veriliyor. Kültür Bakanlığının da destek verdiği bu lezzetli caz etkinliğinin biletlerini Biletix’ten temin edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!