Ramazan bereketi devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ramazan bereketi devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 11:20

Ramazan bereketi devam ediyor

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kapsamında gerçekleştirilen sosyal projeden biri olan NİĞKART uygulaması ile ihtiyaç sahibi ailelerin Gönül Kapısı marketten düzenli olarak aylık kartlarına yüklenen puanlar sayesinde ücretsiz alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor.

Belediyecilik anlayışını geliştiren ve Niğde’de toplum refahı için birçok ilki hayata geçiren Niğde Belediye Başkanlığı mazlumun ve ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan, ‘Birlikte Çalışacağız, Birlikte Başaracağız’ ilkesinden yola çıkarak ihtiyaçlar doğrultusunda her alanda hizmet üretmenin gayreti içerisinde gece gündüz demeden hizmetlerini sürdürüyor.

Ramazan ayı nedeni ile 2100 NİĞKART sahibi vatandaşın ihtiyaçlarını fazlaca karşılayabilmeleri, gönül kapısından ücretsiz alışveriş yaparak evlerine gıda ve temizlik malzemesi götürmeleri için 100 puan Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yüklendi.

İhtiyacı olan herkesin yanında olmaya ve ihtiyaçlarına cevap vermeye özen gösteriyoruz diyen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Desteklerimizi Ramazan ayında daha çok artırıyor ve yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin yüreklerine dokunuyoruz. Yılın sadece belirli zamanlarında değil 365 gün yardım yapmayı ilke edinen bir belediye olmak için çıktığımız yolda ihtiyaç sahibi insanlarımız için seferber oluyoruz. Gönül Kapısı marketimizden evlerinin ihtiyacı olan her türlü ürünü vatandaşımızın dilediğince alabilmeleri için kartlarına puan yüklemesi yaptık. Bugün olduğu gibi yarında vatandaşımızın yanında olmaya devam edecek, ihtiyaçlarını giderme noktasında elimizden gelenin fazlasını yapma gayretinde olacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!