'Rakibin transferlerine değil işime bakarım'

Güncelleme Tarihi:

Rakibin transferlerine değil işime bakarım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 01:07

Galatasaray’ın Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu belirten tecrübeli futbolcu “Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu benimle yakından ilgilendi. Buraya gelişimde bu ilginin payı oldukça büyük” diye konuştu.

Haberin Devamı

G.SARAY’ın yeni yıldızı Lukas Podolski, sarı kırmızılıların Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu belirtip rakipleri F.Bahçe’ye de göndermede bulundu. Sarı lacivertlilerin aldığı yıldızların kendisi için bir önemi olmadığını belirten Alman oyuncu “Ben sadece takımıma ve takım arkadaşlarıma konsantre oluyorum. Neler yapabileceğimi düşünüp bunun için çalışıyorum. Tüm konsantrasyonum bu yönde” dedi.

DEVLER LiGi ETKiSi
G.SARAYA’a gelişinde Hamza Hamzaoğlu’nun yakın ilgisinin de büyük payı olduğunu belirten Podolski “Galatasaray’ın önemli bir stadı ve taraftarı var. Şampiyonlar Ligi’nde de oynuyor. Bunlar Galatasaray’a gelişimde etkili oldu” diye konuştu. Bu sezonki hedeflerinin geçen seneki çift şampiyonluğu tekrarlamak olduğunu belirten yıldız oyuncu “Takımın içinde Almanca konuşulması benim için avantaj” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘TÜRK ADETLERiNi ÇOK iYi BiLiYORUM’
ÇAY içmeyi çok sevdiğini belirten Podolski “Köln’de büyüdüm, çok Türk arkadaşım vardı. Türk adet ve geleneklerini çok iyi biliyorum. Bunun avantaj olacağı fikrindeyim. Buradaki insanların yaşayış biçimlerine alışkınım. İngiltere ve Almanya’da da çok çay içiyordum” dedi.

'EFSANE OLACAĞIM' BASKISINA GİRMEM
SON dönemde Hagi, Sneijder ve Drogba gibi yıldızların Galatasaray’da efsane olduğu hatırlatılan Alman futbolcu, “Kendimi efsane olacağım diye bir baskı altına alamam. Çünkü bu tarz bir takımda efsane olmak kendiliğinden olan şeyler. Efsane olmak için takımın içinde, hocalarımın, arkadaşlarımın, personelin saygısını kazanmam lazım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!