Rakibimiz Fener ya da G.Saray değil

Güncelleme Tarihi:

Rakibimiz Fener ya da G.Saray değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2012 01:30

“Takımımıza yapılan gençlik aşısı, karşılığını en iyi şekilde verdi. Beşiktaş’ta hayat var. Yarıştığımız takımlar ne Fenerbahçe ne de Galatasaray. Tek rakibimiz biziz.”

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın son haftalarda yıldızlaşan Slovak oyuncusu Filip Holosko, Hürriyet’e konuştu. Yılbaşı tatili için ülkesine gideceğini ifade eden Holosko, önce babası, sonra da yakın arkadaşlarıyla Beşiktaş bayrağı altında tezahüratlar yaptı. Tecrübeli oyuncu, “Takımımıza sezon başında yapılan gençlik aşısı karşılığını en iyi şekilde verdi. Beşiktaş’ta hayat var. Rakibimiz Fenerbahçe ya da Galatasaray değil. Tek rakibimiz, kendimiziz” dedi. İşte tecrübeli oyuncunun özel açıklamalarından satırbaşları...

‘FERNANDES’TEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM’

 GEÇEN yıl zaman zaman kadro dışı kaldım. Hiç üzülmedim. Çünkü Beşiktaş’ın kadrosunda dünya çapında ünlü olan isimlerden Almeida, Fernandes, Quaresma ve Simao gibi starlar vardı. Benim futbolumun gelişmesinde Portekizli oyuncu arkadaşlarımın çok katkısı oldu.

Haberin Devamı

- Sezonun ilk yarısında yaşanan sakatlıklar olmasaydı, ligin ilk devresinde zirvedeki rakiplerimize en az 6 ve 9 puan fark atmış olurduk. Ve liderlik koltuğunda otururduk. Hiç şüphesiz Teknik Direktörümüz Samet Aybaba bizi çok iyi motive ediyor. Dertlerimizi yakından takip ediyor.

Kendisinin en büyük özelliği rakipleri çok iyi analiz etmesi. Her maç öncesi rakiplerimizin taktiksel yönlerini bize özel olarak aktarıyor.

‘ŞAMPİYONLUKTA BİR ADIM ÖNDEYİZ’

Beşİktaş’ın bu sezonki performansı mükemmelin üstünde. Takım olarak bu sezon çok koşuyoruz. Bugün durarak oynama devri bitti. Büyük takımlar sürekli koşuyorlar. Teknik kapasiteleri üstünse topu da hareket halinde tutuyorlar. Bizde ise teknik kapasitesi üstün tek yıldız var o da Fernandes...
- Feda sezonunda yakaladığımız başarının en büyük sırrı yönetim, taraftar ve oyuncu birlikteliği.
Böylesine birbirine bağlı camialar, her zaman şampiyonluk yarışında bir adım öndedir.

Türkiye’de yatırım yapacağım

TÜRKİYE’ye geldiğim için çok mutluyum. Eşimle Türkçe öğreniyoruz. Artık bir Türk gibi konuşmaya başladım. Seneye Türkiye’ye ekonomik yatırımlar yapacağım.

Antalya beni çok etkiledi

BU sezon Süper Lig’deki takımlar arasında Antalyaspor’un performansı beni çok etkiledi. Onun haricinde Sivasspor da, tıpkı Antalya gibi hep savaşıyor, mücadele ediyor.

Haberin Devamı

İbrahim Toraman, Beşiktaş takımının en fedakar oyuncusu. Her mevkide gönüllü oynuyor. Bizleri çok destekliyor. Takımda herkesin ağabeyi gibi. Teknik ekiple uyumu da gerçekten mükemmel.

Almeida kral olur

HOLOSKO, “Eğer Almeida yeteri kadar beslenirse, gol kralı bile olabilir. Onda kesinlikle Süper Lig gol kralı olacak potansiyel var” dedi.

Holosko’nun şifreleri

BU sezon lig ve Türkiye Kupası’nda 18 maçta 10 gol attı, 4 asist yaptı.

Ligdeki golleri:  8
Ligdeki asistleri:  4
Kupa golleri:  2
Kupa asistleri:  -

Fernandes bir numara

BEŞİKTAŞ’ın Slovak golcüsü Filip Holosko, “Takım içerisinde en yüksek kuvvete ve mücadeleye sahip isim Fernandes... Şu anda sadece Beşiktaş’ın değil Süper Lig’in en teknik ismi de o... Bütün takımlar imkanları olsa, Fernandes gibi bir futbolcuya sahip olmak ister. Ama o en çok Beşiktaş formasına yakışıyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HOLOSKO’NUN ‘EN’LERİ

· Takımın en dirisi: Necip Uysal
· En koşanı: Olcay Şahan
· En tekniği: Fernandes
· En savaşçısı: İbrahim Toraman
· En zekisi: Sivok
· En hırslısı: McGregor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!