Rahibe grup seks kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Rahibe grup seks kurbanı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 21, 2009 10:24

Genç rahibe 17 yıl önce manastırın bahçesinde ölü bulunmuştu. Ölümündeki sır perdesi şimdi aralandı.

Haberin Devamı

Hindistan’da 17 yıl önce manastır bahçesinde ölü bulunan ve tüm ülkeyi yasa boÄŸan Rahibe Abhaya’nın, grup seks yaparken yakaladığı iki rahip ve bir rahibe tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.Â

Hindistan’ın Kottayam kentindeki St. Pius Katolik Manastırı’nda görev yapan Rahibe Abhaya, 1992 yılında henüz 21 yaşındayken, bahçedeki su kuyusunda ölü olarak bulundu. Çevresi tarafından çok sevilen rahibenin ölüm haberi, ülkeyi yasa boğdu. Polis, yaptığı araştırmalardan sonra Abhaya’nın intihar ettiği sonucuna vararak, dosyayı kapattı. Ancak aradan 17 yıl geçtikten sonra emniyet güçleri ve savcılık gelen bir ihbar üzerine dosyayı yeniden açtı. Yüzlerce insanın ifadesi alındı, manastırda geniş çaplı araştırmalar yapıldı ve rahibenin aslında intihar etmediği, grup sekse şahit olduğu için bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

MUTFAKTA YAKALANDI

Rahibe Abhaya, 27 Mart 1992 gecesi iki sıralarında su içmek için odasından manastırın mutfağına gitti. Burada gördüğü manzara ise sonu oldu. Rahibe Sephy adındaki arkadaşı, okulunda derslerine giren Rahip Thomas Kottoor ve Rahip Jose Puthurukayil ile mutfağın ortasında grup seks yapıyordu. Sephy, Abhaya kendilerini görünce panikledi ve olay duyulmasın diye eline geçirdiği bir baltayla arkadaşına vurarak bayılttı. Abhaya’yı öldüren rahipler de genç kızın cesedini su kuyusuna attı. Polis, Kottoor ile Puthurukayil’in geceyarısından sonra sık sık kadınlara ait manastıra gizlice girdiğini ve Sephy ile birlikte olduklarını belirledi. Tutuklanan rahipler ve rahibe, gelecek aylarda mahkemeye çıkacak.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI ALACAKLAR

Hint polisi, 2007’de yeniden açtığı dosyadan sonra Rahibe Sephy, Rahip Kottoor ve Rahip Puthurukayil’i geçen kasımda tutuklamıştı. Kerala Savcılığı, önceki gün iddianameyi hazırladı ve basına sundu. Mahkemenin üçüne de ömürboyu hapis cezası vermesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!