Rafet El Roman yeni albüm müjdesi verdi!

Güncelleme Tarihi:

Rafet El Roman yeni albüm müjdesi verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 12:00

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman hayranlarına müjde verdi. Roman, sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu müjdeledi. Sevilen şarkıcının hayranları bu habere çok sevinecek.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Instagram üzerinden stüdyoda çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Roman, stüdyoda albüm çalışmaları yapıyordu.

Bu fotoğrafın altına, “Değerli müzikseverlerime çok güzel bir albüm hazırlıyorum.. Çalışmalarımızın tam ortasından bir kare.” notunu yazarak hayranları ile paylaştı.

Roman’ı takip eden hayranları paylaşımın altına iyi dilekler içeren mesajlar yazdılar ve beğeni yağmuruna tuttular. Rafet El Roman’ın albümü daha çıkmadan büyük bir ilgi gördü.

Rafet El Roman yeni albüm müjdesi verdi

Rafet El Roman kimdir?

Asıl ismi Rafet Yaşdut olan şarkıcı, 25 Ağustos 1968 yılında dünyaya geldi. 1970 yılında ailesi Almanya’ ya işçi olarak çalışmaya gitti. Roman ise, anneannesi ile birlikte Türkiye’ de kaldı. ilköğretimin birinci sınıfını Uzunköprü Ömerbey köyünde okudu. Ardından Almanya’ ya ailesinin yanına gitti ve eğitimine orada devam etti. Müziğe karşı olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan şarkıcı, 16 yaşında şarkı sözleri yazıp beste yapmaya başlamıştı. Ünlü olmadan önce bir süre müezzinlik de yaptı. 1988 yılında ilk sahne çalışmalarına başladı. Ünlü şarkıcının bir çok albümü bulunuyor. Şu an yeni bir albüm hazırlığında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!