Radiohead kendini internetten sildi!

Güncelleme Tarihi:

Radiohead kendini internetten sildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 11:33

Dünyaca ünlü alternatif rock grubu Radiohead, yakın zamanda yayınlanması beklenen dokuzuncu albümü öncesi ilginç bir hamle yaptı: kendini internetten sildi!

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü İngiltereli alternatif rock grubu Radiohead, bu yıl yayınlanması beklenen yeni albümleri öncesi yine ilginç bir yöntemle hayranlarının karşısında. Alışılmadık yöntemlerle albümlerini dinleyicilerine ulaştıran topluluk, hem resmi internet sitesinden hem de sosyal medya hesaplarından kendini sildi. 

Â

Radiohead kendini internetten sildi

 

1 Mayıs itibarıyla radiohead.com adresine giren fanlar büyük bir şaşkınlık yaşadılar, zira sayfada hiçbir şey bulunmuyor. Aynı şekilde, Radiohead'in resmi Facebook sayfasındaki 12 milyona yakın 'beğeni' tamamen boş bir sayfaya yapılmış görünüyor. Radiohead'in 1.58 milyon takipçisi bulunan resmi Twitter hesabı da 'Henüz yayınlanmış bir tweet yok' mesajıyla yine bomboş gözüküyor.

 

Haberin Devamı

Radiohead kendini internetten sildi

Radiohead'in resmi Facebook sayfası 

 

Radiohead kendini internetten sildi

Radiohead'in resmi Twitter sayfası 

 

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI

Radiohead'in internetten birdenbire yok olması, elbette yeni albümle ilgili yine ilginç bir dikkat çekme yöntemi olarak görülüyor. Zira ünlü topluluk, 2011 yılında yayınladıkları 'King of Limbs' albümüyle eş zamanlı olarak bir gazete yayınlamıştı. Grubun bir önceki albümü 'In Flowers' ise, 'dilediğin kadar öde' yöntemiyle internetten indirilebilmişti.

Grubun menajeri Brian Message, yeni albümün haziran ayında yayınlanacağını duyurmuştu ancak Radiohead'in şimdiden 'ortadan yok olması', albümün sanıldığından da erken yayınlanacağına bir delalet gibi görülüyor. 

 

Haberin Devamı

ŞİFRELİ MESAJ 

Radiohead kendini internetten sildi

Grup geçtiğimiz cuma günü, e-mail ile fanlarına şifreli bir mesaj göndermişti. Mesajda 'Cadıyı yak, nerede yaşadığını biliyoruz' yazıyordu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!