Quaresma'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Güncelleme Tarihi:

Quaresmadan Aziz Yıldırıma cevap
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 19:46

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, NTV Spor'da özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Portekizli yıldız, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili de flaş açıklamalar yaptı.

İşte Quaresma'nın sözleri...

"Beşiktaş ile sözleşme yenilediğim için çok mutluyum. Hem başkana, hem hocama teşekkür ederim. Gelecek adına bir şey söyleyemem ama, sözleşmeden dolayı çok mutluyum. Fizik ve mental olarak iyi bir noktadayım. İnşallah böyle devam edecek ve bu sözleşme bitecek."

"O güne kadar neler olur, bilemiyorum. Şu anda 33 yaşındayım ve fizik olarak iyiyim. O gün geldiğinde fizik olarak iyi durumda olursam devam ederim, ama değilse, bırakmış olurum."

"Semt takımının özel bir havası vardır, aile ortamı hissedilecek şekilde yüksektir. İki takımda da bu ortamı hissettim. Dışarı çıktığınızda traftarın size sıcak davranışı, sizi bir anlamda mecbur kılar, saha içinde başarılı olmak zorundasınızdır. Kendimi evimde gibi hissediyorum burada, Porto'da da aynı şekildeydi. Birileri sizden başarı bekliyorsa, bunu onlara vermeniz lazım."

Haberin Devamı

"HAKEMLER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLERSEM..."
"Futboldan sonra kalbimde iki takım kalacak, biri Beşiktaş, biri Porto. Futbolun içinde olduğumu bir daha Porto sayesinde gösterdim. Porto'nun çok büyük yeri var benim için."

"2. yarı zor olacak ama şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bu ligin en iyi takımı biziz. En iyi olduğumuzu göstermek bize düşüyor. Sahada bunu ispatlamamız lazım. Bunu sahada göstereceğiz" derken, hakemlere tepki gösterdi ve "Ben düşündüklerimi söylersem, herhalde ceza alırım. Hakemler işini yapacak, siz de yorumlayacaksınız. Hatalardan dolayı maç kaybettiğimiz zaman mutlu olmamı kimse beklemesin."

"ŞENOL GÜNEŞ'İN BENDEN MEMNUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
"Şenol Güneş'e büyük saygım var, örnek alınacak bir insan. Oyuncu ile nasıl iletişime geçileceğini biliyor. Çalıştığı takımlar ve oyuncular ortada. Beşiktaş en doğru antrenörü seçmiş, en doğru antrenörle çalışıyor. Hocadan memnunum, onun da benden memnun olduğunu tahmin ediyorum, bana forma veriyor. Böylece hayatta en çok sevdiğim şeyi yapmama imkan tanıyor."

Haberin Devamı

"Oyundan çıktığım zaman sıkılıyorum, üzülüyorum. Bazı kontrol edemediğim duygularım oluyor, çünkü futbola aşığım. Hocayı tebrik etmek lazım, beni iyi idare ediyor."

F.BAHÇE VE AZİZ YILDIRIM AÇIKLAMASI...
Öte yandan Aziz Yıldırım'ın yaptığı; "Quaresma'nın avukatı oyuncuyu bize teklif etti" açıklaması ile ilgili görüşleri sorulan Quaresma, "Aileme yakın bir isim ortaya atıldı. Kesinlikle öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum, araştırmadım. Böyle bir açıklama, gündem değiştirme olarak değerlendirilebilir. Türkiye'de oynayacağım tek kulüp Beşiktaş'tır. Eğer bir gün Beşiktaş beni istemezse, Türkiye'den ayrılırım. Bir karakterim var, kişiliğim var. Para ile satın alınamayacak bir karakterim olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!