Quaresma askıda kaldı

Güncelleme Tarihi:

Quaresma askıda kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2012 00:54

Yönetici Kıran, Portekizli yıldız ile çalışmak istemediklerini söylerken, Bulut “2013’e kadar ki tüm alacaklarını öderseniz sözleşmeyi feshederiz” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetici Tamer Kıran, Quaresma sorununu çözmek için Portekizli yıldızın menajeri Ahmet Bulut ile masaya oturdu. Dört saat boyunca süren toplantı sonunda yine olumlu bir sonuç alınamadı.

Hareketleri değişmedi

Q7’nin Beşiktaş’ta kalması için gereken fedakarlığı yapmadığını söyleyen Tamer Kıran, “Yönetim olarak, kendisinden indirim talebinde bulunduk. Şartlarımızın yerine gelmesi halinde kendisiyle çalışacağımızı belirttik ama kabul etmedi” dedi. Q7’nin disiplinsiz hareketlerine devam ettiğini hatırlatan Kıran, “Yaklaşımımıza olumlu bir karşılık bulamadığımız için kendisi ile yollarımızı ayırmak istiyoruz” diye konuştu.

Ödeme yapmayacağız

Bulut, Q7’nin Beşiktaş’ta kalmak istediğini yineledi. Ahmet Bulut, “Eğer Quaresma’nın 2013 yılına kadar alacağı parayı öderseniz, sözleşmeyi feshederiz” dedi. Bu öneriyi reddeden Kıran, Quaresma’ya oynamadan ödeme yapmayacaklarını dile getirdi. Bulut da, bu yanıtın üzerine, “Alacakları ödemezseniz hakkımızı UEFA’da ararız” dedi. Bunun üzerine Kıran da, “Herkes kendi bildiğini yapmakta özgür” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!