Çevreci uygulama: “Dijital onay”

Güncelleme Tarihi:

Çevreci uygulama: “Dijital onay”
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 15:29

QNB Finansbank, 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla çevreci bir “dijital onay” ile çevreci uygulama başlattı.

QNB Finansbank’tan yapılan açıklamada, uygulamanın kâğıt sarfiyatının önüne geçerek doğayı koruduğu ve müşterilerinin işlemlerini de birkaç adımda kolayca halletmesini sağladığı vurgulandı. Açıklamaya göre, QNB Finansbank, yeni “dijital onay” yöntemi ile kâğıt sarfiyatının önüne geçerek doğayı korurken, müşterilerinin işlemlerini de birkaç adımda kolayca halletmesini sağlıyor. QNB Finansbank’ın çevre dostu uygulamaları sayesinde, müşteri ihtiyaçları hızlı bir şekildeçözülürkençevre koruma anlamında da önemli bir adım atılıyor.
 
Haberin Devamı

SAYFALARCA KÂĞIT İMZALAMAK YERİNE TEK “TIK” YETERLİ

QNB Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan, “dijital onay” ile esnaf ve KOBİ’lerin bankacılık işlemlerini hızlandırdıklarını belirterek şu bilgileri verdi: “Esnaf için tasarlanan Dijital Onay sayesinde, QNB Finansbank portföy yöneticileri tabletleri aracılığıyla müşteri ziyaretlerinde birkaç adımda tüzel bankacılık  hizmetlerini sunabiliyor ayrıca müşterilerimiz sayfalarca kâğıtimzalamak yerine birkaç tıkla evraklara onay verebiliyor, zamandan tasarruf  ederken, kâğıt israfının da önüne geçerek doğanın korunmasına katkıda bulunuyor.”
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!