Q7'siz asla!

BEŞİKTAŞ özel maçlarını, Süper Lig’deki karşılaşmaların aksine kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Gençlik ateşi ve tecrübeli silahları bir araya getiriyor. Özlem, tutku ve aşkla kavurucu sıcağa rağmen Kartalspor Stadı’na gelen taraftarların coşkusu muhteşemdi.
Teknik direktör Samet Aybaba, geçen yıl feda edilen şampiyonluğu tekrar kazanmak için kalitesini ve gücünü bildiği takıma ülkemizde kimsenin tahammül edemediği gençlere kucak açarak inadında ısrarcı olması keyif veriyor. Tecrübe, zeka ve gençliği bütünleştiren düşüncesiyle Aybaba, iyi yolda olduğunu gösteriyor.
Mehmet Akgün ve Oğuzhan’ın yeri şimdiden garanti. Diğerleri ise ısınıyor! Mehmet Akgün, bu formuyla hem Beşiktaş hem de milli takımın sağ kanadında şimdiden adından bahsettirmeye başlar. Oğuzhan sahada basmadık yer bırakmadı. Aybaba, ikinci yarıda Süper Lig için kafasında şekillendirdiği takımın iskeletini sahaya sürerken tribünleride heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

Görsellik Ümraniye’deydi

Fernandes, ayağına aldığı her topta tribünleri ayağa kaldırdı. Futbol oynamaya çalışanları engelleyen tek faktör ise patates tarlasını andıran saha zeminiydi! Mustafa Pektemek’in performansını izleyince Aybaba’nın neden Almeida’nın yerine forvet aradığını daha iyi anladım. Beşiktaş dört gün önce Kırklarelispor karşısındaki bol gollü galibiyeti Kartalspor karşısında kötü zemine takıldı. Beşiktaş’ın yeni kalecisi McGregor’ın ise ceza alanı içinde dinlenen 5 martıdan farkı yoktu. Çünkü ne gelen vardı ne de geçen. Belki de oyuncular hayvan haklarını düşündüklerinden rahatsız etmek istemediler!
Futbol koşmak ve mücadele ise Kartal sahasında herşey vardı. Aranan görsellik ise Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenör Erkan Avseren ile antrenman yapıyordu. Yönetim ve teknik ekip alt yapıda antrenör Erkan Avseren ile antrenmanlara çıkan Quaresma’yı bir an önce A takıma kazandırmalı.

Yazarın Tüm Yazıları