'Pusuda' büyük ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Pusuda büyük ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:29

'Pusuda' büyük ilgi gördü

Haberin Devamı

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde Belediye Şehir Tiyatrosu, 'Pusuda' isimli oyununu seyirciyle buluşturdu.
Dünya Tiyatrolar Günü nedeni ile Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte yüzlerce vatandaş izledi.
Oyun öncesinde Belediye Basın Yayın Müdürü Adem Arslan, Dünya Tiyatro Günü Bildirisini okudu. Tek perdelik komedi oyunu olarak sahne alan Pusuda oyunu seyircilere keyifli dakikalar geçirtti. Gösteri sonrasında Başkan Tollu, oyuncuları sergiledikleri performanslarından dolayı tebrik etti.
Yaptıkları hizmetlerle Erdemli'nin tamamına hitap etmeyi ilke edindiklerini belirten Başkan Tollu, 2009 yılında göreve geldikten sonra ilk olarak fiziki problemleri çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını kaydetti. Tollu, fiziki hizmetlerin yanı sıra kültür ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, "Bu çabamız Erdemli'yi kültür sanat şehri haline dönüştürünceye kadar sürecek. Biz Erdemli'de insanları bütünleştirmeyi kardeşçe yaşatmayı ilke edindik. Siyasi münazaraları bir kenara bırakarak bu tavrımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu tavrımızdan asla sapma olmayacak. Çünkü biz Erdemli'de yaşayan insanların tamamının hizmetkârı olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Tiyatro eğitmeni Deniz Sandalcı da, oyuncuların belediye tarafından açılan tiyatro kursundan yetişen öğrenciler olduğunu belirterek oyunun her cuma günü 19.00'da Belediye Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşacağı söyledi.
ERDEMLİ(Mersin), (DHA)
MD(ÖK)(30.03.2016,FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!