Puma Türkiye'deki imalatlarına devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Puma Türkiyedeki imalatlarına devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 14:19

Puma'dan yapılan açıklamada, İsviçre Milli Takımı formalarında yaşanan hatanın, üretilmiş kumaşların sadece küçük bir kısmından kaynaklandığı belirtilerek, firmanın Türkiye'nin üretim kalitesinden çok mutlu olduğu ve Türkiye'deki imalatlarına devam edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

Euro 2016’ya damga vuran olaylardan biri de Fransa-İsviçre maçında İsviçreli futbolcular Mehmedi, Xhaka, Dzemaili ve Embolo’nun formalarının yırtılması olmuştu. Puma’nın Euro 2016’da kullanılan milli takım formalarının Türkiye’de üretildiği ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili Puma'dan yeni bir açıklama geldi. 

 AA'nın haberine göre Puma'nın forma yırtılması olayıyla ilgili açıklaması şöyle:

"İsviçre formalarında yaşanan bu hatanın, üretilmiş olan imalat kumaşlarının sadece küçük bir kısmından kaynaklandığını doğrulamak ve teyit etmek isteriz. Pazartesi günü oynanan Slovakya-İngiltere maçında da görüldüğü gibi Slovakya'nın giydiği ve maç süresince çok yüksek performans gösteren formalar her zaman olduğu gibi uzun süredir Puma ile iş birliği içinde olan Türk imalatçımız tarafından imal edilmiş ve yüklenilmiştir. Söz konusu durum sadece bir kaç formada görülmüştür. Biz genel olarak Türkiye'nin üretim kalitesinden çok mutluyuz ve Türkiye'deki imalatlarımıza devam edeceğiz."

Haberin Devamı

Puma Türkiyedeki imalatlarına devam edecek

Slovakya-İngiltere maçı

Puma Türkiyedeki imalatlarına devam edecek

Fransa-İsviçre maçında yırtılan formalar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!