'Pucca' nihayet yüzünü gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Pucca nihayet yüzünü gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2011 11:21

Türkiye'de blog denince akla ilk gelen isimlerden “Pucca” önceki gün ilk kez Tüyap Kitap Fuarı’nda gerçek kimliğini açıkladı.

Haberin Devamı

Gerçek ismi Selen Işık olan Pucca’nın imza günü nedeniyle büyük bir izdiham yaşandı. Pucca’ya ulaşmak isteyen gençlerin yarattığı izdiham nedeniyle imza gününün iptal edilme kararı alındı. Ancak, saatlerce imza için bekleyen gençler isyan edince Pucca imza salonuna geri dönerek 3 saat boyunca imza dağıttı.

Önce eski sevgilisinden intikam almak için açtığı bloguyla, aynı anda twitter’da ciddi bir takipçi sayısına ulaşan PuCCa, ilk kitabı “Pucca Günlük: Küçük Aptalın Büyük Dünyası” ile kendisinin deyimiyle ummadığı bir başarıya ulaştı. İlk kitabının imza günlerinde yüzünü projeksiyon perdesiyle gizleyen Pucca, bu ay yayınlanan “Pucca Günlük 2: Ve Geri Kalan Her Şey” kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu. Kitaplarında ve blogunda; eski sevgililerine, akrabalarına ve nefret ettiği kayınvalide adaylarına söylediği sözlerinden dolayı yüzünü her yerde Marilyn Monroe portreleriyle gizlemek zorunda kalan Pucca, gerçek kimliğini açıklamaktan bu kez çekinmedi.

İmza dağıtımı kuyruğundaki gençler Pucca’nın eşyalarına sahip olabilmek için birbirleriyle yarıştı. Küpelerini, yüzüğünü ve tokasını alabilmek için Pucca’ya seslenmeye çalışan genç kızlardan biri “Sevgilini bana ver Pucca” diye bağırınca Pucca gülmekten kendini alamadı. Pucca’ya okuyucuları da hediyeler getirdi. Gelen hediyeler arasında oyuncak ayılar, Marilyn Monroe tabloları ve mektuplar vardı. Ayrıca Pucca, Marilyn Monroe desenli ayakkabılarıyla da genç kızların dikkatini çekmeyi başardı.

Haberin Devamı


Şu an sosyal paylaşım ağlarında 200 bin takipçisi olan Pucca’nın blogu ise Türkiye’de en fazla takipçisi olan kişisel blog.


/images/100/0x0/55ea45b7f018fbb8f87541d3
TWİTTER’SIZ KALAMADI
Son zamanlarda Twitter hesabında yazdıklarıyla da dikkatleri çeken Pucca izdihamın ardından Twitter’a şunları yazdı:
-“İzdiham yüzünden Tüyap yönetimi imzayı bitirmek istiyor, sıraya girebilirsek süper olur yoksa mundar olacak valla ”
-“Tüyap yönetimi maalesef izdihamdan dolayı iptal ettirdi imzayı, standı kapattırdı çok özür dilerim”
-“Tüyap sonunda adam gibi sıra yapmayı başardı, beni çıkarttıkları gibi geri alıyorlar yani imza birazdan devam edecek bu sefer hallederlerse.”
-“Gelen herkese cok tesekkur ederim. Tekrar tekrar özür dilerim o izdihamda olan karışıklıklar icin.. Şu an pestilim çıkmış vaziyette”
-”Tekrar tekrar teşekkür ederim onca saat bekleyen herkese.. Hayatımdaki en güzel gündü, imza atmaktan ellerimi hissetmiyorum şu anda..”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!