PUBG için özel klavye yaptılar! Yoğun ilgi var

Güncelleme Tarihi:

PUBG için özel klavye yaptılar Yoğun ilgi var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2018 07:03

Son günlerin en popüler oyunlarından biri olan PUBG'ye (PlayerUnknown’s Battlegrounds) olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Öyle ki PUBG için özel klavye bile üretildi!

Haberin Devamı

Çinli bir şirket olan Varmilo, PUBG özel klavye modeli ile herkesin dikkatini çekti. Varmilo tarafından üretilen bu klavye, boşluk tuşunda oyunda birinci olanların karşılaştığı mesajla sizleri karşılıyor. Çorba paranız bu klavye sayesinde çok daha rahat çıkabilir de demek istiyor olabilirler. Son derece farklı bir tasarım çizgisine sahip olan ürün, siyah, beyaz ve sarının kombinasyonu renk paletiyle hayli eğlenceli görünüyor.

PUBG için özel klavye yaptılar Yoğun ilgi var


Mekanik bir model olan The Chicken Dinner modeli, klavye üzerindeki simgeleri ve tuşları tamamen PUBG’ye özel olarak tasarlamış. Tamamen PUBG tuş kombinasyonu üzerinden giden bu mekanik klavye, sadece bu oyunda efektif kullanılmak üzere yapılmış.

Haberin Devamı

Mechanics Keyboards üzerinde 131 ve 169 dolar arasında değişen fiyatlarıyla Chicken Dinner sahip olmak isteyebileceğiniz bir ekipman olabilir. Klavyelerin fiyatlarıyla kullanılan mekanik anahtar ve boyutlara göre değişiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!